30. maaliskuuta 2011

IMAGINE A WORLD IN PEACE

Moikka!

Nyt vihdoin sitten kuvia niistä mun osteluista, mitä oon muutamaan otteeseen jo mainostanut :)


Tästä jo mainitsinkin, että ostin myös tuon korallin värisen, kun esittelin sitä valkoista yksilöa tuossa edellisessä asussa :) Elikkä H&M:n nettikaupasta tilasin tuonkin.


Sitten ihan H&M:n liikkeestä lähti mukaan tuon näköinen toppi. Tossa kuvassa ei näy toi väri kauheen hyvin ku on valoja ja varjoja, mutta se on semmonen ihan vaalea vaaleanpunainen, tosi nätti sävy. Toi toppi on semmoseta Knot violence -kampanjasta, minkä tarkotuksena on levittää tota sanomaa "Imagine a world in peace" ja 10 % ton hinnasta menee tohon kampanjaan, eli ihan hyväntekeväisyyttähän tää tän ostaminen oli! :DKesän ekat bikinit on nyt hankittu! Nuo tilasin kans hm:ltä ja nyt en vaa millää jaksais venaa että pääsis noita rannalle käyttämään :) Sit jos jaksais vaikka vielä käydä muutaman kerran lenkillä ja jättää parit suklaat ostamatta ennen kesää, ni ois vielä parempi!

Sit haluisin viel kysyy teijän mielipidettä näistä parista tuotteesta jotka myöskin ostin, että pitäisinkö vai lähtiskö takasin palautukseen..


 Tän ostin Gina tricotista viime viikon lopulla, ja en oo nyt sit ihan varma sen pitämisestä kuitenkaan. Toi on musta hirmu nätti ja ihastuin siihen heti ku näin sen ja aattelin että toi on saatava, mut nyt jotenki mietityttää.. Eniten ehkä ton koon kanssa, ku S on vähän löysä ja XS ois sopivan kokonen vyötäröltä, mutta sitten toi S ois paremman pitunen, ku toi ei oo mikään kauheen pitkä.. Et en oikee tiiä sitten..


Tämmösii shortsei oon jo pitempää miettiny että kesäks haluisin, mutta nyt sit kuitenkin mietityttää.. Halusin kauheesti kuulla teijän mielipiteet näistä tuotteista et kantsisko pitää vai vaa palautaa, kun mietityttää tälleen?

Ja mitäs mieltä ootte noista toisista tuotteista, mistä mä pidin kovasti? :)

T:Juulia

16 kommenttia:

 1. noi shortsit on ihanat! haluisin just tollaset :) ja samaten tota knot violence-kampanjan toppia oon himoillu muista blogeistakin, joensuun hennesissä en vielä ainakaan oo törmänny. /:

  VastaaPoista
 2. ihania ostoksia! toi korallinvärinen toppi ja "hyväntekeväisyys"toppi on mun lempparit! mulla on noi samat shortsit mustana ja ainakin itse olen niitä paljon käyttänyt:)!

  VastaaPoista
 3. Mä oon just tänään menossa ettimään tota ekaa toppia ja bikinejä H&M:ltä. ;) Ne on niiin ihania. Pidä ainaki shortsit, näyttää tosi kivoilta! Tosta paidasta en oikeen tiiä, vaikee kuvitella päällä :-D

  VastaaPoista
 4. jjehna, mäki oon semmosii pitkään aatellu et halusin, ni ehkä mun pitis ne pitää :) eiköhän niitä kohta sinnekin tule, pitää vaan käydä tarkailemassa! Kiitos mielipiteestä! :))

  Julia, nyt jo käyttäny? :) Nii joo, mustia voikin kyllä sukkisten kanssakin käytää.. Ku se oli juts yks ongelma noitten kanssa, ku tuntuu jotenki oudolta ostaa noi nyt, ku mä en oikee tykkäis noita sukkisten kanssa laitaa, ni niitä pääsis käyttää vasta sitten kesällä :s hmmm, pitää miettiä, että jos vaikka vaihtais sitten mustiin :)

  coral, toivottavasti löytyy! Mä oon ainakin Helsingin hm:ssä molempia :) Nii sitä on ehkä vähän hankala aatella päällä, ku se ei oo kuitenkaan ihan perus mallinene. Shortsit on saanu sen verran kannatusta että ehkä mä ne pidän :P

  VastaaPoista
 5. Voi, että! Hurjan nätti tuo pinkin värinen toppi gt:stä ja beiget shortsit! Omat lempparit ostoksistasi:)

  VastaaPoista
 6. mistä oot ostanu noi shortsit? :-) ne on ihanat!

  VastaaPoista
 7. pidä vaa kaikki. paitsi ehkä noi tummemmat biksut. Kaikki muut ihania :)

  VastaaPoista
 8. Jenna, no ne oli just ne mitä mä vielä mietin, mutta nyt oon kyllä tullut vähän siihen tulokseen että kyllä ne pitäisin :)

  karkki, ne on H&M:stä ostettu :) ja ne on kyllä tosi nätit :))

  irene, nii mä oon vähän aatellutkin :) no mä tykkään kyllä niistäkin biksuista, että kyllä nekin varmaan pidän :)

  Kiitos hurjasti kaikille mielipiteistä! :) <3

  VastaaPoista
 9. Mä ainakin rakastuin noihin shortseihin<3

  VastaaPoista
 10. joo alan mäkin niille täs kokoaika enemmän vaan lämmetä :P lähtis nyt vaa noi sateet ja lumet pois ni pääsis käyttämään <3

  VastaaPoista
 11. ihania ostoksia!! huolisin noi kaikki mun kaappiini ♥

  VastaaPoista
 12. shortsit ottaisin ainakin ehdottomasti! vaikka paita olisikin hieman lyhyt nii voisihan sitä käyttää korkeavyötäröisten hameiden ja shortsien kanssa ;)

  VastaaPoista
 13. niimpä ;) Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 14. oi ihanat nuo kukalliset bikinit! :-)

  VastaaPoista
 15. joo ne on kyll ihanat, venaan niiiin paljon että pääsis niitä käyttämään :))

  VastaaPoista