29. maaliskuuta 2011

korkkiruuvia ja aaltoa

Moikka!

Mun ihana isi toi perjantaina mulle tämmöset uudet ihanuudet! Nyt varmaan taas jaksaa pitää tätä pitkää tukkaa vielä jonkin aikaa, kun saa sitä vähän eri tavoin laiteltua!

Elikkä kyseessä on siis OBH Nordican Artist -sarjan hiustenmuotoiltulaitteet, Wave maker ja Spiral Curler. Oon molempia ehtinykin jo koklata ja siks teen tän postauksen nyt vaikka nää tuotteet sainkin jo aikaisemmin.Tällä Spiral Curlerilla tein kiharat mun tukkaan silloin lauantaina, ja ne musta sopi tosi kivasti siihen mun asuun ja sen tyyliin. Mä saan tolla tehtyä vähän kiharampia kiharoita, kuin suoristusraudalla ja siks toi onkin hyvä, jos ei ihan loivaa kiharaa halua. Tolla sai myös tosi nopeesti kihara tehtyä! Kunhan vaa rullas hiukset ton raudan ympärille, sit piti ihan pari sekunttia, avas ja valmista!Tuun varmasti käyttää tätä paljon silloin kun haluun ihan korkkiruuvikiharaa ja suoristusraudalla kiharran sitten kun en halua niin tiukkaa kiharaa. Toi on ehkä suurin ero ton ja suoristimen välillä, kun muuten niillä aika samantyylistä ja -muotoista kiharaa saa aikaiseksi.Sit toinen tuote oli tää Wave maker, mitä odotin kans tosi innolla! Oon moneti halunnu tommosta laineen tyylistä kiharaa hiuksiini tehdä ja oonkin semmoset sitten yleensä ranskalaisten lettien avulla luonut, mutta niistä on sitten yleensä tullut aina hiukan epätasaiset. Mun oma tukka kihartuu kans tollatavalla aika aaltomaisesti, mutta myös hyvin epätasaisesti. Nyt tällä onneks saa tosi kivasti hiukset laineille tasaisesti!
Tolla sai pitää (ainakin mun hiuksia) aina vähän kauemmin yhtä kohtaa tossa raudan välissä, että tuli kunnon kiharat. Eli pikkaisen kauemmin meni näitä kiharoita tehdessä, kuin tuolla edellisellä laitteella, mutta mun mielestä ainakin ihan hurjan kivan näköinen tukka tuli! Tänään oli siis tukka aaltokiharoilla, ja se näytti tältä.O_o Anteeks kauheesti nämä sekä huonolaatuiset, että tyhmän näköiset kuvat, mutta ehkä tuosta vähän jotain selkoa saa :) Alko vaan olla jo vähän lässähtäneet noi hiukset päivän jäljiltä näissä kuvissa, kun en lakkaa kauheesti aamulla alittanut.. Mutta tätä tyyliä tullaan kyllä varmasti näkemään useampaankin otteeseen, koska tykkäsin tästä kampauksesta tosi paljon! Tuo oli myös yllättävän luonnollisen näköinen! Joskus tuntuu, että kun laittaa noita kiharoita vaikkapa suoristusraudalla, niin ei ne kauheesti luonnonkiharoilta näytä, mutta nää mun mielesta näytti.Nä molemmat sai säädettyä lämpötilaltaan ihan 180 asteeseen saakka, ja molemmat oli siis samaa merkkiä ja sarjaa. Voin suositella :)

Onkos kellään teistä kokemusta tai mielipiteitä näistä tuotteista? :) Miltäs teijän mielestä näyttää toi mun tukka tolleen lainekiharalla?

Terkuin Juulia

8 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä videon tuosta lainekihartimen käytöstä:)

  VastaaPoista
 2. Juu ens kerralla kun teen nuo kiharat nii voisin yrittää tehdä :)

  VastaaPoista
 3. kuinka paljon maksoit raudoista ?

  VastaaPoista
 4. mulla on myös toi wawe maker ja oon todennu sen super hyväks :)

  VastaaPoista
 5. hei, nyt on kyllä pakko kysyy, kun en kovin kauan oo lukenu tätä sun blogia, että tuo laukku joka näkyy joissain kuvissa, ni onks se chanelin 2.55 ? tai siis et onko aito vai ei? mistä oot ostanu ja paljonko maksoi? nimittäin itelleni tahtosin niiiiin kovasti samanlaisen, mut en välttämättä kuitenkaan haluu maksaa sitä kahta tonnii (tai mitä ne nyt maksaakaan:DD). täytyy alkaa metsästämään feikkii:D

  VastaaPoista
 6. Tuulia, noi tais olla semmoset noin nelisenkymppiä kipale :)

  Milla, juu mustakin se on kyllä tosi kiva! Kiva kuulla että muillakin on ollut siitä hyviä kokemuksia! :)

  petra, En oikeestaan sata prosenttisesi osaa sanoa että onko se aito vai ei, mutta todella aidon näköinen ja tuntuinen kyllä on :) Eli toisinsanoen oiken hyvä kopio. Mun poikaystävän äiti toi sen mulle Kiinasta, ja muistaakseni hän maksoi siitä, oiskos ollu 70 euron paikkeilla. Toi on mun ihan ykköslempari laukku, ja se on musta niin hyvän laatusen näkönenkin. Suomessa kaikki ton jäljitelmät mihin oon törmänny ni ei oo ollu kauheen hyvä laatusia :s että jos vaan mahdollisuuksia on niin Kiinasta saa hyviä! :D

  VastaaPoista
 7. Todella kivannälöiset kiharat tuli! Haluun tollasen kihartimen! :D

  VastaaPoista
 8. kiitos niin mustakin tuli :) Voin suositella!

  VastaaPoista