24. maaliskuuta 2011

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Moooi! :)

Nopeesti on taas tääkin päivä hurahtanu, ja taas on ilta.. Tänään oli tosi mukava päivä, olin koulussa, poikaystävällä ja sit kaverin luona värjäilemässä sen hiuksia ja tekemässä muitakin valmisteluja noihin lauantain synttäribileisiin. Vaikka oon ollu tänäänkin vaan ihan vähän kotona nyt illalla, ni silti on ollu mukava päivä eikä ainakaan vielä tunnu rankalta vaikka oonkin ollu menossa kokoajan.


Oon semmonen ihminen, et must on kauheen kiva suunnitella ja laatia aikatauluja ja kaikenlaisia listoja sun muita. Tykkään että asiat tehään järjestelmällisesti ja et voi tehä aikatauluja ja sit edetä niiden mukaan. Ja voin sanoa että auta armias jos mun suunnitelmat jostain pakonomaisesta syystä muuttuu! Mun kaverit niin tietää tän homman :DD Oon siinä vaiheessa ihan pulassa ja päivä on pilalla.. En oikeestaan ees tiedä miks, tykkään vaan jotenki tietää etukäteen mitä tulee tapahtumaan, enkä oo mitenkään kauheen spontaani, ni ehkä se johtuu siitä :D Tää ei siis koske kaikkia tilanteita, eikä lähinnä mitään arkisuunnitelmia, mutta jos on vähänkin jotain spessumpaa tiedossa tai muuta.
Tähän mennessä mun tän viikon suunnitelmat on kuitenkin pysyny ihan just semmosina kun ollaan ne suunniteltu, enkä usko että ne kauheesti tulee muuttumaankaan :))


Kuvituksena tässä on mun tän päivän asu, ja näissä kuvissa oli jotenkin kiva tunnelma ja poikkis sai kerranki otettua tosi kivoja kuvia ni aattelin laittaa näitä nyt vähän useemman tähän :) Edelleen ja aina vaan hehkutan sitä kuinka kivaa onkaan taas käyttää korollisia kenkiä! Niissä on niin pitkä olo! En tykkää ku oon vähän liian lyhyt mun mielestä, ni sit heti kun on vähänkin korkoa kengissä ni on niin paljon pitempi olo, ja sen myötä vähän mukavempikin C:neule+huivi -H&M, takki - Zara, toppi - Vero moda, legginsit+laukku - Gina tricot, aurinkolasit - Lindex

Semmoinen asu tälläkertaa. Tykkäsin ite tosi paljon sopivan rento, sit varsinki ku otti ton vyön pois, mut ei sit kuiteenkaan liian, ku oli noi korolliset nilkkuritkin :) Mitäs mieltä te ootte?

Nää tän viikon postaukset tulee olee varmaan vähän tämmösiä lyhyitä, kun aika on vähän tiukilla, mut katotaan jos saisin sitten vaikka ensi viikolla tehtyä jotain vähän muutakin kun näitä asukuvapostauksia :)

Sit tämän päivän piste i:n päälle oli vielä se, kun tulin kotiin äiti ja isi ilmoitti että lähdetään Lontooseen toukokuun puolessa välissä! Äitin 50 v matkalle :) Jee, oon niin innoissani! Musta on tosi ihana mennä sinne käymään nyt vielä enne sitten niitä World skills -kisoja, ni on sitten nähnyt jo vähän sitä kaupunkia, kun sillon kisojen aikaan ei kuitenkaan ehdi mitään kierellä :) 

Terkuin, Juulia

9 kommenttia:

 1. tosi kiva päivän asu! :) oi, hitsi ku pääsis kans lontooseen!

  VastaaPoista
 2. millon oot ostanu ton GT:n laukun? :)

  VastaaPoista
 3. Nema, kiitos :) Joo mäki oon niin innoissani ku en oo ikinä ollu ennen C: Kiva päästä shoppailemaan!

  Anonyymi, vähän aika sitten, mitäs mä sanoisin, korkeintaan kuukausi sitten :) Että jostain voi hyvällä tuurilla vielä löytyä C:

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Piristät aina mun päiviä sun kivoilla kommenteilla, kiitos siitä C:

  VastaaPoista
 5. ihanaa löytää uusia blogeja luettavaksi! ja tykkäilen sun asusta:)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kuulla!!:) kiitos kovasti C:

  VastaaPoista
 7. söpö asu! tää on aivan ihana blogi, jään kyl seurailemaan! :)) hyvä kun meri vinkkas tästä blogissaan :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Ihanaa, tervetuloa seuraamaan! :) Nii Meri on kyll ihana :))

  VastaaPoista