2. maaliskuuta 2011

Guess what?!

Mooi!

Mulla on ollu aika mukava päivä tänään :) Oon ton helmikuun alusta eiliseen asti tehny koulussa sen valmennuksen tiimoilta miesten vaatteita, housuja ja puvun liiviä.. Enkä oo niitä tota ennen yhtään tehny, ja se miesten vaatteitten tekeminen ei oo niin kivaa. Nautin niin paljon enemmän ku saan tehä mekkoja ja eilen sainki sen liivin valmiiks ja tänään pääsin tekemään mekkoa <3 ai että ku oli mukava päivä koulussa :D Tää on jännä miten joku juttu vaikuttaa niin paljon siihen mimmonen fiilis on, mutku mä oon vaan niin paljon enemmän omassa elementissäni ku saan mekkoja ommella.. Se on jännä.. Ja vaik tää mekko mitä nyt teen ni ei tuu ees mulle eikä oo ihan just semmonen mun malinen ni silti se on niin mukavaa :) Sit olin tossa päivällä ostamassa kankaita kaverin kanssa ku teen sille yo-mekon kevääks ni käytii kankaat ostaa. Ni ihan tämmönen mukava päivä ollu :)

Ja sain nyt jotenki otettuu asukuvatki vaik en kyll oikeen kauheen hyvin.. Ei ollu hovi kuvaajaa paikalla ni joutu ottaa peilin kautta ja aurinko oli jo laskenu ni piti ottaa keinovalossa, mikä on mun huoneessa ihan olematon.. Mutta kaipa tosta jotakin selvää saa :)


Kävin maanantaina vähän huvin vuoks pyörimässä itiksessä, tarkotus oli käydä oikeestaan vaan Eurokankaassa vähän kattelee jos sinne ois tullu kevät kankaita, mut ku siel ei oikee ollu mitään erityistä ni pyorähdinpäs vähän muuallakin... Löysin sit H&M:stä vähän kaikenlaista kivaa... :D Ostin ton ihanan roosan värisen jakun joka on siis ihan super rakkautta!  Olin kattonu tota aikasemminki, mut nyt vasta sitten vein sen kassalle ku oli jääny kummittelemaan mieleen aika syvästi... Sit yks toinenki jakku lähti mukaan ja yks t-paita ne tulee varmaan näkymään asuissa tässä lähipäivinä niin en niitä varmaan erityisemmin esittele :)


Arvatkaas muuten mitkä asusteet mulla oli tässä asussa, siis jos kengistä ja laukusta puhutaan? No kymmenen pisteen vihje: molemmat on ostettu Pariisista? :D Eli siis niillä samoilla beigella laukulla ja buutseilla mentiin tänääänki, ne vaan jotenki sopi tohon väristykseen ihan sika hyvin. Mut oon hei pitäny tässä välissä muitakin! Esim eilen mulla ei ollu niitä! Eikä sitä edellisenä päivänä! :D Et en mä nyt ihan tylsä oo ..  C:


Nii niistä eilisistä asusteista, nimittäin ette ikinä arvaa mitä muuta löysin sillon maanataina itiksestä!!?? No ne kauan ettimäni mustat saman tyyliset bootsit ku ne mun beessit yksilöt! Olin kattonu tossa jo viikonloppuna Dinskossa kaikki sen tyylisiii saappaita, siellä oli tosi monta mallia ja vielä kaikki alennuksessa. Mutku niistä ei mikää ollu oikee semmonen täydellinen, joko niissä oli liikaa jtn härpellyksiä tai sit niissä oli se pohja ja korko jotenkin kauheen iso ja massiivinen ja ronski. Ja ku mä halusin nimenomaan sirot kengät... Olin jo ihan menettäny toivoni kunnes kävelin sisään yhteen semmoseen kauppaan mistä en ikinä osta mitään vaatteita/kenkiä/ mitään muutaku kosmetiikkaa ja sit näin yhen hyllyn päässä täydelliset ettimäni saappaat. Siellä oli enää kahet semmoset jäljellä ja toinen oli just mun koko, ja ne oli vielä alennuksessa! Ette voi kuvitella kui ilonen olin :) Ja siis tää kyseinen kauppa oli Anttila.... En siis yhtään ymmärrä miten ees eksyin sinne sillee et näin ne, mut hyvä että näin. Vähän aikaa kyll mietin että kehtaanks ostaa sieltä kengät, mut ne oli sen verran kivat ja etten varmasti löydä parempia, ni kiikutin ne kassalle :) Ja nyt oon hyvin tyytyväinen niihin. Ne oli itseasiassa jo eilen heti jalassa, mut ku en saanu kuvaa siitä asusta ni en saanu kuvaa niistäkään.. Koitan jos huomenna saisin :))
Tämmösillä koruilla mentiin. Kello on Guessin, kaulakoru teetetty, ja käsi körut on Snö, Guess, Gina tricot ja yks on lahja :) Nii ja ainii toi asu oli siis jakku + farkut H&M:stä, toppi Vilasta ja alustoppi Ginasta.


En tiiä huomaaks sitä mut ostin semmosen vaahtosävyte jutun hiuksiin ja koklasin sitä tossa viikonloppuna, ku halusin vähän kirkastusta tohon väriin, ja oli muuten ihan sika hyvä ja toimi! Sitä ei varmaa näistä kuvista kauheesti huomaa, mut laitoin sitä vähän hiuksiin, pidin 5 minsaa ja heti kuivana huomas eron. Nyt on pikkasen kirkkaampi väri ja jaksan ehkä joku viikon vielä ennen ku pitää mennä kampaajalle, ku toi mun juuri kasvu alkaa olla aika jäätävä ja toi aina ei sitä kuitenkaan oikeen peitä :s

Tämmöistä tällä kertaa :) Hei niin aattelin kysyä et mitäs mieltä ootte siitä et jos laittaisin semmosen kysymyspostauksen vaikka tossa viikonloppuna, et voisitte kysellä kaikkee ja sit vastailisin, ku semmosii on nyt aika paljon blogeissa ollu ja ite niistä tykkään, ja oli niitä täällä joku kysellykkin. Ni saisko kannatusta?  :) Ja mitäs mieltä ootte asusta? Uudesta jakusta? :) 

xoxo Juulia

8 kommenttia:

 1. Joo tee kysymyspostaus :) Tosi ihana toi bleiseri muuten : }

  VastaaPoista
 2. Juu teen sen vaikka tossa viikonloppuna :) Kiitti :))

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo jakku, ja Guessin kello! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)) Oon käyttäny tota kelloa sen ostamisen jälkee nyt varmaa lähes joka päivä :D Se on vaa niin ihana, oon harkinnu et jos ostais kultasena saman tyylisen :) Olihan se kallis, mut hintansa arvonen kyllä!

  VastaaPoista
 5. Kysymyspostaukselle ehdottomasti kannatusta =)

  VastaaPoista
 6. kiva, semmonen onki ihan just tulossa :))

  VastaaPoista
 7. hei, ootko mistä teettänyt tuon nimi korun? on niin hieno että pakko olisi saada tuollainen meidän pikku tytölle =)

  VastaaPoista
 8. Teetätin tuon yhdessä kultasepänliikkeessä Helsingin keskustassa. :) Mikököhän sen paikan nimi oli?? Voi vitsit en kunnolla muista mutta se oli ihan Kampin vieressä, Forumin lähllä myös, joku Simonlinnan kulta, se taisi olla, tai ainakin jotain sinne päin :) Toivottavasti löydät! Toi on ihana koru ja ihan mun lemppari kyllä, että voin suositella :)

  VastaaPoista