4. maaliskuuta 2011

Rolling in the deeb

Moikka!

Mukavaa perjantai päivää kaikille! :) Mä tällä oon ihanan helpottunu siitä et alkaa taas viikonloppu, vaikkakin se on hyvin työn täyteinen. Mutku on ollu jotenki "rankka" viikko, tai oli töitä ja koulua ja muuta ni ihanaa et saa nukkuu ees vähän pidempään huomenna :) Tänään aattelin ihan rentoillen olla vaan, käydä vuokraamassa jonku leffan ja ostamassa karkkia ja viettää niiden + poikaystävän kanssa illan.

Sain tänään asun kuvattua vähän paremmin ku ton edellisen ku oli kuvaaja paikalla, ni tämmösissä siis menin tänään.

Aamulla oli niin ihanan aurinkoista ja mittarikin näytti vaan nollaa, nii vatäsin sitten ton mun kevät takin päälle taas. Eikä muuten ollu kylmä! Oli mulla tuolla kuitenkin pitkähihanen puseron ja villapaita alla, et tarkeni ihan hyvin, ja oli kyll kiva olla vähän keveämmässä takissa välillä :) Tykkään tosta hm:n takista kauheesti, se on kivan mallinen ja värinenkin.


Sit en voinu enää vastustaa sitä etten laittais tota uutta hametta päälleni :D En jotenki tykkää laittaa hametta leggareitten kanssa, ku tykkään pitää hameita enemmän sit sukkisten tai ihan paljaiden säärien kanssa, en tiiä mikä siin on mut se miellyttää mun silmää enemmän. Mut nyt sit koklasin laittaa ton hameen legginssien kaa, ku muuten oisin jäätyny, eikä se nyt niin kauheelta näyttäny, vai? Kivahan noita hameita on sit kesällä pitää ilman legginssei, mut menee mun mielestä nyt ihan hyvin tolleenki :) Saapahan niille sit vähän enemmän käyttöä :))


Perus pusukuvaa väliin.. :D On tainnu olla tämmönen jokseenki samanlainen kuva täällä aikasemminkin ?:D Tossa muuten näkyy aika hyvin noi mun uudet kengät! Noi on siis ne josta tossa aikasemmassa postauksesti höpötin.Ollaan oltu aika erottamattomat tässä viimiset pari päivä... Noi ronskimmat kengät tuo mun mielest kivaa kontrastii tohon asuun ku toi hame on niin yltiö tyttömäinen.

hame - Monki, legginssit+pusero+toppi - Gina tricot

Hameen kaveriks laitoin ihan tommosen perus puseron, ja ite kyll tykkäsin tosta asusta tosi paljon. IHanan keväinen jotenki :)


Mitäs mieltä ootte asusta? :) Tykkää/ei tykkää? 

Sit pakko laittaa viel tää biisi ku oon tätä viimiset pari päivää repeatilla kuunnellu :) Tää oli nyt taas vähän tämmönen pika postaus ku lähen viemään tota koiraa ulos ja sit sinne Makuuniin leffaa ettimään ;) Kivaa viikonloppua kaikille!!!

Terkuin, Juulia

5 kommenttia:

 1. Ihanan keväinen asu, tykkään! Mäki tarvisin vaatekaappiini just tollasta hametta... Täytyy alkaa ettimään! Täällä kun ei Monkia ole :(

  Kävin Suomessa ollessani Monkissa kerran mutta en ihan oikeesti löytäny sieltä yhtään mitään. Ne kaikki vaatteet näytti lähinnä siltä mitä pidin päälläni ku olin 14 -vuotias ernu, kamalaa. :D
  Ei osunu mun silmät noin ihanaan hameeseen.

  -Minttu

  VastaaPoista
 2. Jasmine., Kiitos paljon :))))

  Minttu, kiva ku miellyttäää :) kyllä luulis että ton tyylisiä hameita muualtakin löytyisi, jos ei vielä oo tullu ni eiköhän kohta tuu ku lähemmäs kesää mennään :)
  Joo siis ku mä menin sinne ekaa kertaa ni olin hieman hämilläni ja se sisustus ja kaikki oli jotenki sillee et tuli semmonen fiilis et en kyll löydä täält mitään. Sit oonkatellu blogeissa ja muualla et ihmisill on kivoi sieltä ostettui vaatteita ni si taattelin antaa sille viel mahiksen. Ja kyll sielt on nyt löyty ihan kivoja juttuja, mut pitää vaa oppii shoppailee siel jotenki, ainakin mun :D

  VastaaPoista