13. maaliskuuta 2011

s/s 2011 trends

Tein nyt tämmösen mun oman tiivistyksen siitä mitä oon ite tulkinnu, et ois nyt keväänä + kesänä muodissa. Täs on tosiaan vaan näitä mun tulkintoja, mitä oon tehny selaillessani lehtiä ja katellessani muotinäytöskuvia. Noi mun kollaasintekotaidot ei oo ehkä mitkää supr hyvät, mut ehkä noista tolkun kuitenkin saa :)



Yksi asia, mikä tosi vahvasti on näkynyt, on värien tuleminen asuihin. Ainahan kesää kohden aletaan värejä enemmän käyttämään ja niitä alkaa kaupatkin tursuta, muttä tänä keväänä niitä yhdistellään vahvemmin! Juuri semmoiset värit mitä et ois varmasti yhdistäny keskenään, on nyt huippumuodikasta laittaa samaan asuun. Liilaa, vihreää ja keltaista.. kaikki yhdessä asussa! Tää tyyli tuli tosi varvasti esille mm. Cuccin näytöksissä.  Ainaki joku kirkkaan värinen asuste olis hyvä hankkia, jos ei semmoista vielä omista, tänävuonna.

Jos värit ei ihan niin vahvasti nappaa, ni sit voi turvautua ihan päinvastaseen trendiin, nimittäin koko valkoiseen. Nyt on lupa pukeutua päästä varpaisiin valkoiseen, vaikkei morsian oiskaan. Mut tietty tätä trendiä ei kannata kuitenkaan häissä hyödyntää, jos ei se morsian ole, koska voi tulla vähän pahoja katseita siinä vaiheessa...



Romanttinen tyyli tulee musta kans aika usein kevään alla näkyviin, niinkuin tänäkin vuonna. Pitsit, hempeät sävyt, läpikuultavat kankaat, ne on kaikki hamstraamisen arvoisia asioita täksi kevääksi. Etenkin paljon pitsi mekkoja ja pitsi liivejä on tullu bongailtuu muotilehdistä.

Rock

Rock by juu-lia featuring black heels

Ton hempeen ja pitsisen vastakohdaks on hyvä laittaa päälle kans vähän rajumpaa lookkia. Mustahan ei ikinä lähde muodista, keväisin ehkä se vaan vähän hiipuu, kun kirkkat värit valtaavatkauppojen hyllyt. Mut tänä vuonna musta ja muutkin rokki vivahteet, kuten nahka ja niitit, pysyy tasapainottamassa noita hempeämpiä ja pitsisiä juttuja.

70-luvun tyyli tulee vähän uudempana tyylisuuntana tänä vuonna. Leveälahkeiset housut, maximittaiset hameet ja kukkakuosit on tänä keväänä aikalailla pinnalla. Maximekothan on ollut jo muutaman vuoden kesämuodissa mukana, mutta nyt myös puolihameita on maxi- sekä puoleensääreen asti ulottuvassa mitassa.

Semmosia trendi juttuja sain koottua kasaan. Kyllähän noita tyylejä on varmastiu vielä paljon lisää, mutta noi oli semmoset mitkä koin, että oli eniten esillä. Jos teillä tulee jotain vielä mieleen ni kertokaa ihmeessä! Mitkä trendit näistä tai jostain muista on teijän lempparit?

Musta on tosi kiva ku nää on niin erityylisiä, että varmasti kaikille löytyy jotain kivoja juttuja joka tyyliin. Ite tykkään yhistellä kontrasteja, ni siks onki kiva et on rajumpaa lookkia ja sit ihan tommosta pitsin hemposta, minkä yhdistämisestä saa kivoja asuja aikaseks.

T:Juulia

p.s. Tän postauksen ulkoasu ei ehkä nyt oo ihan mitään parasta laatua, mut en jotenki saanu hyvin noita polyvoren kollaaseja tänne ni piti laittaa ne sit jotenki tollee oudosti suoraan sieltä. Se et laitoin ne suoraa sieltä aiheutti sen etten saanu rajattuu niitä ja siks osan ympärillä on nyt paljon liikaa tilaa, mut ei se varman haittaa. Yritän ens kerralle opetella vähän paremmin laittaa niitä :)

4 kommenttia:

 1. Nam ! Herkullisia kollaaseja - varsinkin nuo pitsishortsit huutaa mun nimeä ;)

  VastaaPoista
 2. Joo ne on kyll ihanat, siitä kollaasista mua kutsuu tosi vahvasti toi kukkakuvioinen korsetti :)))

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kollaaseja :) Hehe, kaikki tän kevään trendit miellyttää mun silmää!

  Mun täytyis kyllä hankkia jotain värikästä mun vaatekaappiin, mulla on aina vaan mustaa/harmaata/valkosta/maanläheisiä sävyjä päällä. Mutta jotenkin vierasta todella värikkäitä vaatteita. Mutta kyl joku vaik kirkkaanpunanen hame olis tosi kiva omistaa, jota vois sitten yhdistellä vähän rauhallisempiin sävyihin.

  Kesän tullessa mä tykkään todella paljon vähän hippimäisistä vaatteista, esim just toi tunika tossa 70 -luku kollaasissa. se yhdistettynä vaikka farkkushortseihin ja jotkut ihanat kengät, vaikka rennot valkoset balleriinat...
  Olispa jo kesä!! :)

  -Minttu

  VastaaPoista
 4. Joo muakin kyllä noi kaikki oikein paljon miellyttää! :)) On kiva ku on noinki erilaisia juttuja, ni voi sitten vaihella tyylejä vähäsen :)

  Mä alan aina näin keväällä hamstrailee kaikkee värikästä.. Ku ne vaa jotenki niin paljon piristää, mut ai että ku tykkään myös ihan hirveesti semmosista asuista missä on vaikka vaan mustaa ja harmaata <3 neki on jotenki niin tyylikkäitä. Mut onhan kesällä kiva käyttää vähän värejäkin, ku kuitenkin talveks sitten taas verhoutuu vaan tummiin sävyihin..

  Sekin on jotenki jännä juttu miten kaikki tommoset hippityyliset vaatteet tulee näin keveemmälla pintaan.. Ite en oo sitä niin hyvin vielä sisäsitäny, paitsi että kukkakuosit uppoo ja lujaa :)
  NIIMPÄ! Tulis jo lämmintä!

  VastaaPoista