10. maaliskuuta 2011

Shortsikeli?

Moooi!

Okei, ei tuol ulkon nyt ihan viel ehkä kunnon shortsi keli oo, mut mull oli semmoset kuitenki ekaa kertaa jalassa tänä vuonna ;D Tuunasin noi tänää aamulla nopeesti, ostin noi viime kesänä Ginasta ja ne oli semmoset "pitkät" eli tuli johonki polven yläpuolelle, enkä semmosii niin kauheesti tykkää käyttää, ni aamulla sit nopeesti vetäsin niistä ronskisti vaan semmoset 10 senttii pois ja vóila! valmis :) Ja hyvät tuli, kattokaa vaikka! :)


No joo ei ne nyt kauheen hyvin tosta näy, mutta tommoset lyhyet niistä tuli, ja tykkään kovasti :)
Mulla onki ollu aika mukava päivä tänään, koulussa meni kivasti ja ku koulusta lähin ni aurinkopaisto kirkkaasti, ni miten siinä nyt ois sit voinu olla huonolla tuulella? :) Tykkäsin myös aika paljon tosta mun tän päivän asusta.

Toi neule ois saanu ehkä vähän lyhyempi olla ni ois näkyny noi shortsit viel paremmin, mut ei voi mitään. Mulla on nyt tässä viime aikoina ollu tosi monta asua noillla väreillä. Siis musta ja roosaa on tullu paljon yhdistettyä ja kaytettyä viime aikoina. Myös ihan mustavalkoisia asuja on ollu päällä, hitsi ku saisin viel kuvat niistä asuista mitkä jäi kuvaamatta, ku on ollu muutama semmonen tosi kivakin asu, mistä en oo sillon päivällä saanu kuvaa. Jos vaikka viikonloppuna vähän leikkis mallia ja ottelis kuvia, ku lauantaina ei oo kerta töitäkään :)


Äiti aina huomauttelee, ku ottaa musta asukuvia, ni siitä ku mulla on aina samat poset :D Noi on jotenki juurtunu, ja en tiiä en niitä yleensä ees kummemmin ajattele, et ehkä noi on vaa sit luonnollisimmat. Tai sit oon kattonu liikaa jotai huippumalli haussa -ohjelmia, et yritän sieltä, huonolla tuloksella kylläkin, matkia jotain poseja. No ehkä toi eka vaihtoehto oli vähän todellisempi, ku noi ei kuitenkaa ihan mitään muotikuva poseja oo... Voishan sitä jotain yrittää muutta, mut mitä ja miten? :D


Tässä vielä toi ulkoasu, et vetäsin vaa ton mustan talvivillakangas takin tohon päälle. Tarttisin kyllä nyt kovasti kevättakkeja.. Toi alkaa olla aika kuuma, ku tein ton senverran paksusta kankaasta, et ei koht voi enää käyttää (olettaen että nämä säät jatkuvat tämmöisenä) ni haluisin jonku vähän ohkasemman villakangastakin.. Etsinnässä on nyt useempia takkeja kyllä, mut kelasin mennä sunnuntaina kirpparilla pyörähtää et jos vaikka sieltä löytyis jotain tähän ongelmaan :)


Tykkään hirmusti tosta mun Ginan laukusta ( joka on muuten aika uus!), mut siin on ehkä mun älylle vähän liikaa noita vetskari taskuja :D Laitan yleensä puhelimen ja avaimet johonki niistä, ni et löydän ne ni saan käydä kaikki noi taskut läpi ennen ku avaan oikeen :D minkäköhän jutun tähän keksis et häviäis tääkin ongelma? Ai että ku mulla on kauheita ongelmia.. :D


"Noni kulta tuus tänne antaa mulle pusuuuuu!" :DD


Semmoista, nyt mä lähen syömään tortilloja, nam nam nam :P

Mut mitäs mieltä te olitte asusta? Ja hei saitteks te jotai ihania naistenpäivä yllätyksiä tai muita? Haluun nyt kuulla kaikkii kivoja tarinoita, ku mä jouduin olee töissä ni en saanu mitään :(

<3 Juulia

6 kommenttia:

 1. Ihan todella ihana asu! (: oot tosi sulonen tossa kuvassa missä oot tuon koiran kanssa. Ihana :D:D:D

  VastaaPoista
 2. Joo toi on just tommonen perus ilme ku yritän saada cindyy mun luokse :DDD IHme ettei se tuu :DD kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu! :)

  www.thecabinetoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. ihan mahtava asu, noi kengät on jeeees :--)

  + oot söpö

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon :) ne onki ollu mun tosi lempparit nyt tänä talvena ja noi on kivat ku niit voi käyttää nyt keväämmälläki, ku ei oo niin paksut :) hihi :))

  VastaaPoista