13. elokuuta 2011

CopyCat Vanessa Hudgens

Mooi!

Tänään oon pyöriny kaupungilla ja viettäny oikeen mukavaa lauantai päivää. Mulla oli päällä tänään Vanessa Hudgensilta inspiraationsa saanut asukokonaisuus.

Tykkään Vanessan tyylistä tosi paljon, vaikkakin se välillä menee vähän liian hippimäiseksi mu makuun. Ku näin kaupassa ton mun päällä olevan ponchon, mulle tuli heti mieleen tää Vanessan asu ja se olikin osa syy miks tuo poncho lähti mukaani kaupassa. Mut yks syy miks Vanessa Hudgensista en tykkää koska se on vienyt mun miehen (Zac Efron<3) :D Mut nyt ku mä oon näin hyvän CopyCatin Vanessasta tehnyt nii oottelen vaan sitä Zacin soittoa tännepäin ;DHiuksissa oli eilen laitetut kiharat. Musta noi kiharat on melkeenpä poikkeuksetta kivoimman näköset seuraavana päivänä niiden laitosta, ku sillon ne on asettunut vähän paremmin ja on huolettomamman näköset eikä niin juts laitetun näköset. Tietty välillä ne on ihan lässähtänyt ja muuta, millon ne ei oo ollenkaan kivat, mutta tänään ne oli musta ihan kivan näköiset. Venaan vaan ihan sikana et noi mun hiukset kasvais lisää.. Miks tää hiusten kasvattaminen on niin ärsyttävän hidasta!?? Sais noi olla ainaki semmosen 10-15 senttii pidemmät, et näyttäis pitkiltä vielä kiharallakin. Mun hiukset kasvaa vaan niin tuhottoman hitaasti.. Jos teillä on mitään vippaskonsteja tai mitään vaikka sade tansseja miten sais hiukset kasvaa pidemmäksi nopeemmin niin pliiis kertokaa!!:D

Poncho - Gina tricot, farkut+laukku - Zara, toppi - Monki, kaulakoru - Pariisista, kengät - Aldo


Noi mu korkkarit vaihtui kyllä aikas nopeesti kaupungilla sit ballerinoihin, ku huomasin että toisesta noista oli alkanu korkolappu menee jotenki huonoks, enkä haluu yhtään riskeerata sitä että noi meni huonoiks.. Täytyy viedä noi suutarille vielä ennen kun lähen, vai tietääks joku minkä hintasta Lontoossa on korkolapun vaihto? Et jos se jostain syystä ois halvempi siellä, ni sithän mun kantsis se sinne jättää, muuten meen täällä mun vakkari suutarille :)


Ei voi näyttää noin lyhyeltä :D Toi poncho on mulle vähän liian pitkä takaa, ja voin vaankuvitella, ku kävelin tuolla kaupungilla toi päällä ilman korkkareita ni näytin varmaan ihan sika lyhyeltä :D


Nii huomenna kaikki tulee sitten sinne Valtterin kirppikselle ostelee multa kaikki mun ihanat vaatteet pois et saan ees jotenki mun tavarat mahtumaan kahteen matkalaukkuun sit syyskuussa :D

MItäs mieltä ootte tosta CopuCatistä, oliko onnistunut? :) Entäs muuten asusta?

Ja vielä on vähän alle puol tuntia aikaa huutaa noita blogikirppis juttuja tossa alla! :) Laitan sitten kuuden jälkeen voittajille s-postia :)

Kivaa viikonloppua! :))

Terkuin Juulia

4 kommenttia:

  1. sikahyvä copycat!! ja tykkään tost ponchosta ihan sikana.. toi o vrm iha sikahyvä jos vaa sellane hieman viilee keli et takki o liia paksu ja t-paidal o kylmä.. paljo maksoi? =)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :)) Joo toi oli tänään ihan sika hyvä, ku ei ihan tarennu topilla, mut takki ois ollu juts liian kuuma, et toi oli ihan täydellinen tonne keliin! Ja toi on siit kans hyvä et ku jos tulee kylmä ni voi mahtuu paremmin johonki laukkuun ku takki :) Ja toi oli vaan 15 e :)

    VastaaPoista
  3. Aivan loistava kopiointi, wau! Oot kaunis! :) :)

    VastaaPoista