17. elokuuta 2011

Inspis hukassa


Moikka!

Oon yrittänyt kuumeisesti laittaa yhtä viedota tänne tässä pari päivää jo mutta ei oo onnannu.. Eilen siis kuvasin videon mun viime aikojen ostoksista, ku aattelin että niitä on kivempi sillä tavalla välillä esitellä, no nyt en saa sitä youtubeen sitten millään. Ku ekaa kertaa sitä sinne yritin laittaa ni oli joku 300 min jäljellä tai et siin kestäis niin kauan, no annoin sen latailla ihan rauhassa ja sit jossai vaihees katoin ni se oli keskeytynyt jonku tuntemattoman virheen takia.. No sit yritin uudestaa ja kävi ihan sama juttu.. SIt yritin viel tänää eikä nytkään onnistunut, en tiiä missä on vika, siinä videossa youtubessa vai tässä meijän netissa, mikä on kieltämätä kyllä viime aikoina vähän reistaillut.. No voipi olla että otan joku päivä uuden videon ( ja ku toi ei ollu mikään kauheen hyväkään, ni se uus video vois olla ihan fiksu veto) ja yritän vaikka koulussa ladata sitä ni jos saisin sen vaikka vielä joskus tännekin (:

Mutta nyt kun ei ole muuta matskua, ku en saanu tänään asukuviakaan otettua niin ois vähän netistä haettuja inspiskuvia vaan, että olkees hyvät! :) 
Onhan nää tämmöset postaukset ehkä vähän tylsiä, ku lätkin vaa toisten kuvia tänne, muttakun musta on aina näitä niin kiva katella tuolta netistä ja näistä saa niin hyvin inspistä ni aattelin nyt taas muutaman tämmösen kivan kuvan kanssanne jakaa!
Toivottavasti joku sai näistä inspistä vaikka kouluasuihin :) Mulla on ainaki nyt vähän hakusessa toi oma inspiraatio, johtunee ehkä siitä että toi vaatevarasto alkaa olla aika tyhjä, ton kovan karsimisen takia :s
Meikää alkaa muuten kans pikku hiljaa jännittää toi mun koulun alku mihin alkaa ollakin tasan kuukaus! ÄÄKKK :D

Katotaan jos huomenna saisin ton videon tänne, jos en niin sitten tulee jotain muuta matskua :)

Terkuin Juulia

4 kommenttia:

 1. ooi ihanan raikas asu toi mis on pinkkipaita! :)

  http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=Keijjuu&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A&opuh_ownlist

  VastaaPoista
 2. Nuo nude/puuterin väriset korkkarit vei mun sydämen saman tien.

  VastaaPoista
 3. kokeile ladata se video vimeoon, saattaa toimia paremmin ko youtube :)

  VastaaPoista
 4. Keijju, eiks ookki, ihan sika ihana! Haluisin kauheesti jonku tommosen ison kauluspaita tyyppisen, pinkin puseron :)

  juulia, joo munki <3 samoin noi valkoiset revityt farkut, vaikken valkoisista housuista tykkääkkään.

  Milla, joo saisin sen varmaanki sinne, mutten osaa laittaa sitä sieltä vimeosta tänne :D Vinkkejä siihen saa antaa, ku veikkaan etten tuu saamaan sitä youtuben kautta tänne olleskaan..

  VastaaPoista