10. elokuuta 2011

Sataa sataa ropisee..


Moikka!

Vaikka ilma onkin ehkä yks tylsimmistä puheenaiheista ikinä, taidan omistaan tän postauksen sille.. Kun heräsin eilen ja tänään aamulla kellon soittoon, satoi ihan kaatamalla. Ensimmäinen reaktio molempina aamuina välittömästi on ollut se, että tekee mieli kääntää kylkeä, laittaa herästykello pois päältä, vetää peitto korviin asti ja jatkaa unia. Ku ulkona sataa kaatammalla ja on harmaata, se vaikuuttaa ihan hirveesti omaan mieleenkin! No molempina aamuina jouduin kuitenkin nousemaan ja lähtemään ahkerana kouluun, vaik ei ois tehny mieli astua ulos talosta, saatika peiton alta, yhtään mihinkään.

Taisin tossa joskus aikaisemmin mainita että kiva kun syksy tulee, mutta nyt perun sanani :D En muistanut että Suomen syksy on tällaista (ja siis eihän se syksy vielä ole, vasta syyskuussa!).. No eihän tässä oo satanu ku kaks päivää ja eiköhän se aurinko kohta jo paistakin, mutta nää kaksikin päivää on ollut jo ihan tarpeeksi. Ja tiedän että olen muuttamassa Lontooseen, missä sataa hyvin paljon, että katotaa sit vielä syksynmällä et mitkä on fiilikset sitten :D No mulla on kyllä hankinnassa Hunters saappaat ja joku kiva sattari, että vesisateeseen oon kyllä varautunut :)


En ollut tässä asussa tänään liikkeellä, älkkee huoliko, vaan löysin tän kuvan mun arkistojen kätköistä. Tätä en oo tainnu täällä vielä esitellä? Toi kuva on otettu viikkojen takaa joskus sillon ku olin yksin kotona ja asukuvaajia ei ollut mailla halmeilla. Tää oli ainut kuva mikä oli julkaisukelpoinen, kaikki muut oli ihan rakeisia.
Mulle on iskenyt tosi kova järkkäri kuume, semmonen ois ihan tosi mahtava, nyt ku muutan tonnekin, että sais kaikki mahdolliset jutut vaan sit tallenettua oikeen laadukkaina kuvina. Toi mun pokkari on kyllä ihan super hyvä, sillä saa tosi tarkkoja kuvia, mut eihän se mikään järkkäri ole. Ja jos meinaisin tosi hyvä bloggaajakin olla, ni kyllä se järkkäri aika välttämätön olisi :)

Tässä postauksessa ei nyt ollu ihan kauheesti päätä eikä häntää, ku ei oo oikeen mun ajatuksissakaan. Koitan jatkaa tota syksyn muoti postauksen kokoomista, ni saisin senkin vihdoin julkaistua

Mites meneekö teillä mielialat sään mukaan?:) Mitäs mieltä tosta asusta?

T:Juulia

6 kommenttia:

 1. Ootko ajatellu mitään tiettyy järkkäriä? :) Kiva asu :)

  VastaaPoista
 2. todellakin menee mielialat säänmukaan :/

  VastaaPoista
 3. Mullakin olis suunnitteilla järkkärin osto. Oonkin saanu rajattua vaihtoehdot minimiin. Vielä kun olis rahoituspuoli kunnossa. :)

  Ja btw, kiva asu. Toi huivi tuo siihen tollasen piristävän väriläiskän.

  VastaaPoista
 4. karoliina, en oo vielä niin pitkälle päässyt ollenkaan, kunhan haaveilen :) Mutta hyviä yksilöitä saa kyllä ehdotella, jos vaan tietää jotain semmoisia! Kiitos paljon :)

  Anonyymi, Nii se on kyllä niin kumma! PIstää pakostikkin miettimään, et millanen sitä olis jossai semmosessa maassa missä on suurrimaks osaks hyvä sää ja kesä ympäri vuoden.. :)

  taijjja, Onks sulla joku hyvä yksilö mielessä mistä voisit antaa vinkkiä mullekin?:) Joo mullakin toi rahotuspuoli mättää vielä aika kivasti, mut saahan sitä haaveilla ja muuta..
  Kiitos, se oli ton huivin tehtäväkin! :)

  VastaaPoista
 5. Eilen lueskelin taas lisää kameroista, ja nyt mulla on taas useampia kameravaihtoehtoja. Just ku luulin löytäneeni sen oikeen! :D Mutta Canonin ostan melko varmasti, ei vaan tietoa vielä mallista... :)

  VastaaPoista
 6. joo niitä on kyll niin miljoon, ja sit ku kerran laittaa rahat siihen ni haluis ostaa just sen parhaan mahdollisen :D Tossa onkin sit sio homma miettiä et mikä on se ittelleen paras malli ja ettii tietoo kaikist malleista :) Mäki oon kyll Canonista kuullu hyvää, että itekkin varmaan sen malleja katon sillä silmällä :)

  VastaaPoista