18. elokuuta 2011

In or Out? - Jeffrey Campbell shoes


Heissan!

Nyt ois taas aika In or Out -postauksen. Päätin et teen näitä nyt täst edes ihan sillee fiiliksen mukaan, aina sillon ku tulee joku mieleen mistä vois tämmösen tehä, enkä silleen säännöllisesti ku ennen tein. Näin on mun mielest kivempi :) Välillä saattaa tulla useemmin ja välillä vähän harvemmin, mut eipähän tartte pakosta keksiä mitään :)

Tällä kertaa väiteltäis Jeffrey Cambellin kengistä ja etenkin  näistä uusista missä on ihan tajuton korko ja etenki plato!


Nää kuvat poimittu nelly.com-sivustolta.

Tässä vielä vähän asuja lookbookista missä kyseisiä kenkiä on käytetty. Mä en kyll lämpene.. Mun mielest kenkien pitää olla sirot ja saada jalat näyttämään pieniltä ja siroilta, sillon ne on kivat kengät, ja noi ei mun mielest todellakaan tee sitä! Aivan liian massiiviset mun makuun.. Kyllhän noissa jossain asuissa tossa yllä ne näyttää jopa ihan ok:ilta, mutta mä en kyll osais yhtään käyttää ja ei en kyllä tykkää..

Mut mites on teijän laita, IN or OUT? Kommentteja ja perusteluita mielellään tulemaan, mut tosiaan tossa alla on myös toi toiminnot painike, ni siihen voi kans painaa mielipiteensä :)

T:Juulia

8 kommenttia:

 1. äänestän out vaikka jotkut noista onkin kivoja.. noi leokuvioiset voisin kyllä itsekkin kotiuttaa ;)

  VastaaPoista
 2. ihan liiian massiiviset!!1! :D eli mielipiteeni on out :D

  VastaaPoista
 3. Munkin mielestä out! Toi plato on vaan liian korkee ja näyttää rumalta ja kömpelöltä. Noi glitterit on kuitenki ihan ok tossa asussa :)

  VastaaPoista
 4. Oon täysin samaa mieltä, en vaan ymmärrä miten joku voi haluta tuommoset :--D

  VastaaPoista
 5. Keijju, nii kyllähän se aina riippuu yksilöstä ja niinkun yllä jo sanoin ei ne ihan niin kauheilta noissa asuissa näyttänyt, mut oo kyllä silti samaa mieltä, out.. :)

  Anonyymi, joo niin on mustakin! Tykkään siroista kengistä, ni noi ei oikeen täytä sitä kriteeriä :s

  Katariina, nii se on jännä, miten jotku muuten ihan kauheeet jutut voi näyttää jonkun päällä jo ehkä vähän siedettävältä, se riippuu niin kantajasta :) mut joo mustaki toi plato on jotenki tosi tönkkö, tulee pakosti noista mieleen vähän spice girlsit, et saas nähä lähteeks noi tosta vielä korkenemaan, sit aleittais olla jo spiceri korkeuksissa :D

  Jasmine, nii, no kait meitä on moneksi :D ja ihan kivakin ku kaikki ei tykkää kaikesta :D

  VastaaPoista
 6. T.O.D.E.L.L.A O.U.T oot aikas taitava ompeleen. laita kaikki työt näytille :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä noi on just ihania ! :D Noi kaikki asut on ihania ja noi kengät näyttää niiin ihanilta noissa asukuvissa ! Tosin noi vänkyräkorolliset tossa kollaasissa on rumat :D

  VastaaPoista
 8. Paula, Kiitos kovasti :) voin jossain vaiheessa noita taas vähän lisää esitelläkin (:

  karoliina, kiva kuulla toisenkinlaista mielipidettä!:) kyllä noita aika monilla blogaajillakin ja just tuolla lookbookissa näkyy, et saas nähdä rupeaako niille itsekkin jossain vaiheessa lämpenemään!:)

  VastaaPoista