1. elokuuta 2011

Uutta kosmetiikkaa

Ostin tossa viime viikolla muutaman uuden kosmetiikkatuotteen, ja oon todennu ne nyt muutaman käytön jälkeen ihan tosi hyviks!


Mukaan lähti Aussien Take the heat 3 minutes miracle -hoitoaine ja Lumenen Natural code Keep it cool -rasva. Tarvitsin hiuksille jonku tommosen tehohoitoaineen mitä vois käyttää just vaikka kerran viikossa et hiukset sais oikeen kunnon hoitoa ja oon kuullut tosta kyseisetä yksilöstä tosi paljon hyvää niin päätin koklata sitä ku se oli Kicksissä muutaman euron alessa. Ja mitä nyt oon sitä ehtiny kerran kokeilla ni tosi hyvä oli! Hiukset oli ihanan pehmeet, helposti harjattavat ja sileät ton käsittelyn jälkeen! Ja mun hiukset on laadultaa tosi karheat ja vähän semmoset käkkärät, ni toi oli kyllä tosi hyvä etenki just mun hiuksille.
Ton rasvan kanssa olin ihan täysin mainoksen urhi, ku näin tosta jutun viime Cosmossa, ni päätin koklata. Ton ois tarkotus olla semmonen punaisuutta ehkäisevä, tai tossa lukee et se on Redness Reducing Moisturizer, en oo siinä huomannu viel mitää ihan kauheen suurta eroa, tai et oisko se siihen auttanut, mutta muuten hyvä rasva on kyllä. Ton jälkeen iho on just sopivasti kosteutettu ja pehmeä, eikä toi oo liian paksua, ku vihaan semmoisia rasvoja minkä jälkeen iho tuntuu rasvaselta monta tuntia.. Imeytyy myös nopsasti! Toivon et toi alkais vaikuttaa siihen punaisuuteen myös, mut veikkaan et siihen tarttee vähän enemmän käyttökertoja vielä. 

Sit sain mun kummitädiltä, joka on kampaaja, niin vähän tuotteita sponssina tonne Lontooseen. Hyvä että joku pitää huolta siitä ettei mun hiukset mee siellä ihan kaameeseen kuntoon! :)Siinä koko kööri, et näillä luulis pärjäävän ainaki vähän aikaa! Säästän noita kaikkia sinne Lontooseen, et en oo niitä yhtään vielä kokeillu, enkä varmaa avaakkaan ennen sinne pääsyä, mutta raportoin kokemuksista sitten kun oon koklaillu noita! :)


Cutrinin Deep cleanising -shampoo ja Colorism Care mask -hoitoaine. Nää tulee olee varmaa semmosii et just käyttää joskus kerran viikossa, ku haluu kunnon tehopesun ja sitten tehohoidon vielä päälle.


Cutrinin Repairisim shamppoo ja hoitoaine kuiville ja käsitellyille hiuksille.


Ja sit vielä Cutrinin Reflection Color shampoo ja hoitoaine värissä Frosty silverblond. Nää estää keltasuutta ja mun kummitäti opasti käyttää noita erikseen et käyttää eka vaikka hoitoaineen loppuun ja sit ton shampoon ettei tuu liian hopeista tukkaa. Oon pitkään miettiny et pitäis ostaa joku tommonen hopeeshampoo, mut en oo sit oikee koskaan osannu mitään ostaa, ni nää tuli kyllä tarpeeseen! Nää on myös hyviä sit jos siellä onki vedet vähän erilaisia, ni ettei rupee hiukset mitenkää vihertääkään tai mitään, nimittäin vihreet hiukset ei ihan pue mua, nimimerkillä Been there done that! Mulla värjäänty hiukset vihreeks ku oltiin äitin kanssa Santorinilla joku ehkä viisi vuotta sitten, altaan uimavedestä, ku mulla oli ihan blondit hiukset..

Näillä pitäisi nyt sitten pärjätä ja varmasti hyvin pärjäänkin! Kiitos vielä Outi kauheesti :)

Onkos teillä kokemuksia näistä? Tai suositella mitään muita, teijän lemppari kosmetiikkatuotteita, mitä ilman ei voi elää? :) Mulla ois etenki hakusessa uus ripsari, et kertokaa ihmeessä teijän lempparieta!:)

Terkuin Juulia

7 kommenttia:

  1. Mä ite oon vannoutunu Cutrinin shampoon ja hoitoaineiden kuluttaja, ja tykkään tosi paljon! Varsinkin just noi kuiville ja käsitellyille hiuksille tarkotetut tuotteet on mun mielestä toimivia, ja hyväntuoksusia kaiken lisäks :)

    Ripsarina mun kestolemppari on Max Factorin False Lash Effect, se vedenkestävä versio tekee ripsistä ihan megapitkät ja näyttävät. Suosittelen !

    VastaaPoista
  2. Mä suosittelen Oriflamen ripsareita (: Itse oon niistä kolmea vaiko neljää käyttäny ja kaikki ollu hyviä. Vaikka hintaa ei löydy paljoa eli voisi kuvitella laadun olevan huonompi, niin itse ainakin olen täysin tyytyväinen (: Ja nyt en suostu enää vaihtaa muihin. Nää kolme siis ainaki toimii: Endless Lash Mascara, 2FX Mascara ja Wonder Lash Mascara

    VastaaPoista
  3. juilia, okei, kiva kuulla, uskon kans et tuun tykkää niistä paljon :)
    Mulla taitaa olla se kans käytössä nyt ja oon kans tykänny, nyt vaa semmonen fiilis et ois kiva koklata jotain muuta.

    nana, kiitti vinkistä! En oo niitä ite ollenkaa kokeillu niin pitääpä käydä kattelemassa niitä, eikä ollenkaan haittaa jos hintaa ei oo paljoa ;D

    VastaaPoista
  4. Suosittelisin tätä ripsaria:

    http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/ripsivari/lash-plumping-ripsivari/?cmSrc=Category

    Toi on ihan paras ! :)

    VastaaPoista
  5. Kiittos vinkistä! :) Oonki aina yleensä ostanu vaan Maybelinen tai Lorealin tai jonku muun tommosen tosi "yleisen", vai miten sen nyt sanois, merkksiä tuotteita, mut pitäis varmaa käydä tuolla just esim. Yvesilläki kattelemassa jos kerta löytyy hyviä! :) Vähän laajentaa ton meikkipussin sisältöä vähän vähemmän yks puoliseks :D

    VastaaPoista
  6. Itse oon Cliniquen Lash Power Mascaran uskollinen ystävä. Pienellä harjalla saa meikattua tosi nätisti ja plussaa siitä, että lähtee helposti pois lämpimällä vedellä ilman et näyttää pesukarhulta haha :) hintakin on n. 20 euroa.

    VastaaPoista
  7. Kuulostaakin hyvältä, täytynee käydä tsekkaamassa! :) Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista