11. elokuuta 2011

Lisää liikuntaa

Kesän aikana ei tullut taas niin kauheesti liikuttua ja annoin ittelleni luvan syödä just sitä mitä ikinä haluun koska vaan. Mun heinäkuu oli niin tiukka aikataulultaan että lenkit jäi tosi harvinaisiks tapahtumiks ja niitä jätskejä tuli ton luvan myötä syötyä ihan mukavasti..
No nyt oon päättäny että tässä elokuussa otan vähän kiinni tota kesän laiskottelua ja syöpöttelyä ja yritän saada liikunnan taas mukaan viikkorutiineihin. Ku nyt mulla ei oo enää töitä ja ku en seurustele niin aikaa jää paljon enemmän ittelleen ja aikaa riittää nyt hyvin myös liikunnalle.

Haha, tuun niin näyttää just tolta :DD

Pyrin treenaamaan kolme kertaa viikossa tästä viikosta alkaen. Tehtiin mun veljen kanssa, joka opiskelee liikunnanohjaajaks, mulle kunto-ohjelma, missä on lenkkiä ja lihaskuntoa. En mitään salikortteja enää tässä kohtaa ehdi hankkia, niin nämä kaikki treeni teen ihan kotona, tai lenkkipolulla luonossa.


Pyrin myös vähentämään karkin syönnin yhteen kertaan viikossa, perjantaihin. Meillä oli aina pienenä karkkipäivä perjantaisin ja otan tämän taas käyttöön :D En halua todellakaan luopua nautinnoista kokonaan, koska mielestäni siinä ei omalla kohdallani ole mitää järkeä, vaan pyrin rajoittamaan sitä vähäsen. 

kuvat weheartit.com -sivustolta

Nää on mun suunnitelmat syksyksi, lisää liikuntaa ja vähemmän karkkia, jos vaikka lähtis tää jäätävä turvotus pois mikä on kesän pöperöitten jäljiltä edelleen kropassa. Aiotteko te muuttaa jotain tämmöisiä tottumuksia syksyä kohden?:) Tuun varmaankin nyt aina välillä raportoimaan että miten nää mun suuret suunnitelmat on toteutuneet, että ihan vaan varoituksena :)

-Juulia

3 kommenttia:

 1. Mulla on kans suuret suunnitelmat että vähentäis herkkujen syöntiä, mut mulla on ollu tää sama suunnitelma viimeset 4 kuukautta, silti mä tässä tällä hetkelläkin syön sipsejä aamupalaks... :D

  Ihanan näkönen toi vika kuva :)

  VastaaPoista
 2. ois kans suunnitelmana, kunhan koulut alkaa! Luultavasti lähes joka päivä lenkkiä kävellen koiran kanssa, jonkun verran lihaskuntoa ja sali kerran viikossa äipän kanssa! Tästä lähtee kunnon kohotus projekti! :)

  VastaaPoista
 3. karoliina, haha, tutulta kuulostaa! :D mä taas teen yleensä silleen et jos päätän etten syö karkkia, ni sit ostelen sikana kaikkia sulkaakeksejä sun muita, ja nehän ei oo sit sama asia ja niitä saa syödä :D
  Eiks ookki, nam nam!

  Keijju, Nonni sulla on kunnon suunnitelmat! Kuulostaa hyvältä, tsemppiä niiden toteuttamiseen!:)

  VastaaPoista