29. elokuuta 2011

Nelly Nellyyyy


Moikka!

En oo vielä tilannut mitään sillä mun Nellyn lahjakortilla, mutta kovasti oon katellu ja miettinyt et mitä pitäis tilata. Tää on nyt jotenki todella vaikeeta :D Muutama juttu alkaa olla jo ihan varmoja, mut sit on paljon semmosia juttuja mistä en oo varma. Haluun et tää tilaus menee ihan nappiin! :)

Nää on nyt jo ostoskorissa:


Tuo laukku ja nuo kengät oli molemmat siinä kollaasissa millä tän kortin voitinkin ja ne vei mun sydämmen sen verran hyvin et ne pitää tilata. Oon noita kenkiä kuolaillu jo pidemmänkin aikaa ja toivon todella et ne on semmoset ku aattelen niitten olevan! :) Ja muistatteks ku jo viime talvena huutelin värillisen laukun perään, mut sillon ei tuntunu löytyvän mitään kivaa, ni tosta laukusta ois nyt täyttämään se aukko. Toivon ton kohdalla myös todella et toi matsku ja etenki väri on kivoja! Pidetään peukut pystyssä! Sit tommosta Humanity korua oon pitkään halunnu, mut en oo vaa raaskinu ostaa. Nytkin oisin mieluiten ottanu ton mustana, ku se ois ollu kuiteski käyny sit aina kaikkeen, mut onpahan tuomassa vähän väriä syksyyn ton värisenä :)

Sit kaikki nääkin ois tietysti kivoja..


+ sit kaikkii ihanii laukkuja ja kenkiä vielä noitten lisäks.. Tää netti on niin hidas, et mull meni noitten kahen kollaasin tekemiseen varmaa tunti, et nyt ei taas kärsivällisyys riitä enempään, mut eiköhän me palata näihin vielä ;)

Saas nähdä mitä lopulta tilaan, mut nuo ensimmäisen kollaasin jutut nyt ainakin.Eli kaikki tuotteet siis nelly.com -sivustolta.

Miltäs näyttää? Miellyttääkö silmää?:)

Terkuin Juulia

6 kommenttia:

 1. Ihana toi takki!(::
  -Jasmine

  VastaaPoista
 2. mun tekis mieli tilata nellyltä vaikka mitä :)
  ps. mulla on tunnustus sulle mun blogissa, käy kattomassa :)

  VastaaPoista
 3. ihana toi laukku, ja kivan värinen varsinki! (:

  VastaaPoista
 4. Jasmine, eiks ookki! Mua ärsyttää ku siel ei oo kokoja enää :s

  Milla, oi kiitti! teenkin sen heti kun kerkeen :)

  MINTTUPRINSESSA, eiks olekkin! Toivon vaan et se on juts ton värinen, eikä kuva vääristäis sitä yhtään :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kengät <3 Ja toi laukku on aivan ihanan värinen !

  VastaaPoista
 6. eiks oo! :) Pakko saada, vitsi pitää laittaa kyll tilaus varmaa heti ettei vaa ehi mennä kaikki koot :D sit nimittäin harmittais! nii mustakin :)

  VastaaPoista