5. elokuuta 2011

So uncomfortable

Moikka ihanat!

Mun eilinen asu noudatti samaa värilinjaa kuin se keskiviikon maxi hame asu, mutta vähän eri mittasuhteilla vain.. Maksi vaihtui miniin..


Vaikka samoilla väreillä mentiin niin vaihtui fiilis aika radikaalisti. Ja siis pakko myöntää ettei fiilis ollut ainoa mikä vaihtui suuresti, vaan myöskin mukavuus.. En oo käyttänyt noita farkkushortseja, mitkä ostin jo alku kesästä, ni kertaakaan vielä kunnolla, ku ne ei oikee istunut sit kuitenkaan niin hyvin sillon ostohetkellä. No nyt ne sitten, "kiitos" ihanien muutaman kesäkilon ( joista aion muuten päästä mahd. nopee eroon!:D), istui oikein hyvin, mutta ai että ku oli epämukavat! Noi on ihan 100% puuvilla, eli ei ollenkaan elastaania, mitä yleensä nykyään kaikissa farkuissa on, ja ku noissa sitä ei ollu niin se tarkoittaa sitä et ne on kovat, eikä jousta yhtään. Sit ku noita ei ollu käytetty yhtään, ni ne ei ollu ees yhtään pehmenny vaan ihan sika kovat.. EI niin mukavat ollenkaan..

Toppi - Monki, shortsit - Gina tricot, kengät - Converse, vyö - Marc O'Polo, laukku - Vila

Paidasta kyllä tykkäsin ja muuten asusta, mutta ei noi shortsit ollu ihan mun juttu.. Ois voinu olla onnistunut asu! Tai olihan se ulkonäöltään mun mielestä, muttei mukavuudeltaan.

Mitäs mieltä ootte asusta nyt kuiteskin?:) Ja hei onko kellään muulla blogillisella ollut ongelmia kuvien lisäämisessä täällä bloggerissa? Ku mulla tää tänää laitto näitä kuvia jotenki ihan oudosti, tuli jotku ihmeen muokkaus tehosteet ku lisäsin ne tänne.. :D

Hyvät viikonloput kaikille! :)


Terkut Juulia

2 kommenttia:

  1. Kiva asu :) Noi converset on vaan niin ihanat, mäki haluun :D

    VastaaPoista
  2. kiiitti :) Joo oon niihin ihan totaalisen rakastunut!:D

    VastaaPoista