14. elokuuta 2011

Kirppisasu


Moikka!

Nyt on kirppailuista selvitty ja olo on mitä väsynein! Heräsin tänään jo kuudelta, torkutin vähän aikaa ja sit nousin ehkä 20 yli ja piti aika pikaisesti lähteäkin jo. On noi kirpparireissut aika rankkoja aina, mutta kyllä ne on ihan sen arvoisiakin sitten. Oli kiva nähä pitkäst aikaa mun kaverii, kenen kanssa siellä olin ja oli kiva päivitellä kuulumisia ku oli kerranki oikein paljon aikaa :) Ja sain myös aika hyvin myytyä, että nyt alkaa näyttää kaapit jo vähän paremmalta tota Lontoota aatellen!:)


Tämmöinen ihan perus asu oli päällä tänään. Vedin vaan nopeesti aamulla päälle jotain mikä vaikutti kivalta ja silleen rennolta, että jaksaa olla siellä koko päivän.


Vaikka en ollut asua kauheesti etukäteen miettinyt niin tuli siitä mun mielestä tosi kiva! Viihdyin kyllä tosi hyvin. Farkut ja neule on Ginasta, pitsitoppi Vilasta, kengät Converset ja "vyölaukku" Wedingsistä ( vai kirjoitetaankohan se noi?).


Toi ei oikeesti oo vyölaukuks tarkoitettu vaan se on semmonen pikku laukku missä on pitkä hihna. Se hihna oli sen verran pitkä et sain kieputettuu sen pariin kertaan mun ympärille ja sain tosta tosi kätsyn vyölaukun. Osin ton eilen sieltä Wedingsistä, tai mikä nyt onkaa, laukkukaupasta. Toi oli alkuperäiseltä hinnaltaa 19,90, mut ku siellä kaupassa oli just sillon semmonen ale et kaikki käsilaukut -10 e ni sain ton sit 9,90 ! Et puoleen hintaan ja toi oli musta ihan super hyvä, eikä ois voinu olla yhtään kätsympi!:)

Mitäs tykkäätte asusta?:)

Tänään täytyy kyllä mennä mega aikaisin nukkumaan, ku nytkin jo silmät menee kiinni vähän väliä.. Pahoittelut jos teksti on epäselvä, pistetään väsymyksen piikkiin ja se väsymys kirpparin piikkiin!:D

Huomenna yritän kuvata teille videolla vähän noita mun viime aikaisia ostoksia!:)

T:Juulia

4 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva tää asu ja kaikki! :) Olin ite lauantaina siel valtteril myymäs kaikkii vaatteit ja muita, ja mietin vaa et saisko udella paljo sait sielt ? ku oon miettiny et oon saanu jotai 120€ yleensä (oon ollu kolmena kertana) et onks se hyvin? :---)

  VastaaPoista
 2. Kiitti paljon! (: No sain semmosen pari sataa euroo, et sain nyt varmaan eniten mitä oon ennen saanu, ky mull oli niin paljon hyvää tavaraa, ku oli vaan pakko luopuu jostain jutuista, ku on lähto lähellä eikä kaikkii saa millää mukaan vaikka haluis :s
  Toihan on kyll tosi hyvin kans! :) Aina se on voittoa ku saa ainakin sen pöydän summan!:D

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta. Hyvää jatkoa sulle Lontooseen :) !

  VastaaPoista
 4. Eipä mitään, kiitti sulle kommentista(: Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista