27. elokuuta 2011

Lauantai.

Moikka!

Tänään oon pyöriny äitin kanssa kaupungilla, sit pyöriny veljen kanssa kaupungilla ja sit vaa katellu leffoja. Meijän piti mennä äitin kaa kaupungille vaa vähäks aikaa käväsee ostaa pari tarpeellista juttua, mut sit mun veli ja sisko tulikin sinne kans ja sit se vähän venykin. Mut oon kyll ylpee ittestäni, en ostanu oikeestaan mitään!! :o :D Pari nappia vaan, ku oon suunnitellu et tekisin yhen takin jos ehin, muttei niitä lasketa :)

Tänään pääs heti uus pusero päälle!

pusero - Lindex, farkut - Gina tricot, ballerinat - H&M 


Ois voinut olla kyllä vähän vähemmänkin päällä ku tuollahan oli ihan sika kuuma! Aurinko paistoi ihanasti ja oli muutenki tosi kiva käppäillä kaupungilla ihan rauhassa. Todettiin äitin kanssa että toi Helsingin keskustahan on aika kaunis, meill ei tuu kauheen usein käytyy ihan kaupungissa asti, ku tosta läheltä Itiksestä saa melkeen kaiken.. Pitäis käydä useemminki, ku oli kyll tosi kiva käppäillä siellä! :)Asu oli simppeli, mutta tykkäsin. Mitäs mieltä te ootte?:) 


Vitsit et tuli syötyy ihania ruokia! Käytiin eka äitin kaa Stockan edes oli joku semmonen terassikahvila ni siinä välipalalla ja söin ihanaa tomaatti-mozzarella piirakkaa johon kuulu kans rucolasalaatti.


Ja sit kun muut tuli ni käytiin vielä Teatterilla salaateilla ja mä otin perinteisesti kalaa ja mozzarellaa :p Vitsit rakastan mozzarellaa, voisin elää sillä :DHuomenna toivon et oisin vähän ahkerampi ja saisin vähän tärkeempiäkin asioita hoidettua ku tänään meni ihan vaan tommosen "huvittelun" puolelle. Nyt jatkan levvan katteluu ja yritän mennä ajoissa nukkumaan :)

Tämmöstä tänään, mites teillä on mennyt?:)

Terkuin

2 kommenttia: