30. heinäkuuta 2011

Röyhelöä ja rokkia

Moikka!

Arvatkaas mitä?! Meitsi oli tänään viimeistä päivää töissä :/ Tuntuu Lontooseen lähtö nyt taas astetta enemmän todelta! Päätin et lopetan jo nyt vaikka oonkin lähdössä vasta syyskuussa, mut nyt mun täytyy keskittyä vielä valmennukseen täysillä ja kaikkien noitten Lontoo juttujen hoitoon.

Mulla oli muuten mun mielest ihan sika kiva asu tänään töissä, tai viihdyin siinä ainakin ihan sika hyvin!


Päälle pääs,i tosi vähän käytössä, ollut kirpparilta ostettu, mekko. Toi on ihan super ihana, istuu täydellisesti ja on malliltaankin ihan oikeestaan täydellinen. Ostin ton jo alku kesästä yhellä kirpparireissulla, mutta en oo käyttänyt sitä paljoakaan, ku se piti silittää pesun jäljiltä, enkä oo sit koskaan ehtinyt tätä tehdä ku yleensä aina ku rupeen pukee ni siin vaihees on jo kiire :D Laitoin ton ekan kerran päälle tiistaina ku olin kavereitten kanssa hengailemassa illalla, enkä sillonkaa ehtiny sitä ihan kunnolla silittää, mutta jotenki nyt ees :)


Toi on ihan "juhlamekko" periaatteessa, mutta yhdistettynä Consseihin ja farkkuliiviin, asu ei musta ollut ollenkaan juhlava. En kyllä töissä tota liiviä pystyny pitämään, ku meillä on siellä niin kuuma, et mitään ylimääräistä ei voi päällä olla :D Noi Converset tuo musta asuun ku asuun vähän rokki lookkia. Oon kyllä niihin niin syvästi rakastunut <3


Mä tykkäsin asusta kyllä ihan sikana, mut mitäs te ootte mieltä?:)

On tosi outoa et nyt ei oo oikeestaan enää töitä ja ku ens viikolla alkaa taas koulu valmennuksen merkeissä ni oon pelkästään vaan siellä enkä tee töitä samalla.. Oon tehny viimiset varmaa kolme vuotta töitä koulun ohella, ekat kaks vuotta vaa viikonloppuja ja nyt viimisen vuoden ihan useamman kerran viikossa ja myös arkipäiviä.. No ei mulla nyt varmaa liikaa vapaa-aikaa kuiteskaan tuu olee, tai ainakaan toivottavasti! Nimittäin turhaudun jos mulla on liikaa aikaa :D Nyt mulla on tästä eteenpäin semmoinen kolmen päivän vapaa putki ennen ku meen taas kouluun, mikä tulee kyllä taas ihan tarpeeseen! Sitten jaksaa taas!:)

T:Juulia

2 kommenttia:

  1. Kiva asu :) Aijotsä jatkaa bloggailua sieltä lontoosta ? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljon :) Juu tottakai aion!

    VastaaPoista