8. heinäkuuta 2011

Surkeimmat asukuvat osa 1

Moikka!

Mä tulin tossa vähän aika sitten töistä ja nyt valmistaudun iltaa varten. Mulla näyttää olevan tiedossa ilta vain itseni kanssa, mutta olen valmistautunut siihen hyvin! Kävin vuokraamassa Sinkkuelämää 3. tuottiksen ja meinasin sitä tapittaa maratonina ja sit tietty ei saa unohtaa eväitä, eli pikkasen karkkiakin otin mukaan samalla reissulla. Nyt mulla on uuni kuumenemassa koska tänään on perjantai ja pizza päivä, mutta kun porukat on mökillä eikä isi oo tekemässä mulle pizzaa niin täytyy tyytyä tommoseen pakaste versioon. En niistä kauheesti yleensä tykkää, mutta kun pitää vähän saada perjantai fiilistä niin oli pakko yrittää..

Oon nyt tän koko viikonlopun yksin kotona ens viikostakin puolet ku koko muu perhe huitelee jossai ku niillä on lomaa ja mä kökin täällä ku pitää tuolla koulussa ja töissä käydä.. Ni sen takia mulla ei myöskään ole mitään vaki asukuvaajaa, että nää tulee olee sit aika huonoja peilin kautta otettuja kuvia, varoitan jo näin etukäteen!


Näin ton paidan ekan kerran mun kaverin Lauran päällä ja se näytti niin hyvältä et jäi mun mieleen vahvasti. Sit satuin törmää tohon just ennen juhannusta Itiksen H&M:ssä mut siellä ei ollu kokoja, eikä ollu kuulemma missään pääkaupunkiseudulla. No sit ihan masennuin ku oli saanu pakkomielteen et mun oli toi saatava, mut onneks nettikaupasta vielä noita oli. Tilasin sen sit sieltä vaikka oonkin yrittäny boikotoida tota hm:n nettikauppaa ku musta tuntuu ettei se oikee ikinä toimi, tai tilaukset ei tuu oikeeseen aikaan yms.. No ei tullut tämäkään oikeeseen aikaan ja silloin samaan aikaan tekemäni tuubitoppitilauskin katosi jonnekkin taivaan tuuliin.. Tai tilasin muutaman topin samalla ja niitten piti tulla eripaketissa, ni nyt niitä ei näy missää.. No ihan hyvä varmaan ku ei mun pitis kauheesti mitään ostella, muttaku semmosia oisin kipeesti tarttennu vaan, eikä niitä saa enää mistää kaupoista..:(


Sit ostin eilen tommoset maailman söpöimmät ballerinat hm:ltä kans, ku tarvitsin kipeästi nudeja baltsuja. Noi on vähän semmoset roosahtavat mun mielestä, mut täydelliset kyllä silti! Ja niin mukavat jalassa että!


Puseron alla oli noi tän kesän lemppareimmat shortsit mitkä on Ginasta. Noi oli alunperin vähän pidemmät, mutku en tykänny niin pitkistä ni pätkäsin noi ja nyt niitä on tullu käytettyy ihan sikana. Ainoot farkkushortsit mitkä istuu tällä hetkellä täydellisesti!

Tätä postausta aloittaessa laitoin sen pizzan uuniin ja sinne se meinas äskön palaakkin kun sen sinne unohdinki! :D Joku on vieny meijän munakellon!!! Onneks sen voi kuitenki (varmaanki) vielä ihan hyvin syödä ku ehdin viime hetkellä napata sen sieltä ulos :D

Mitäs mieltä ootte asusta?:) Kivaa viikonloppua kaikille!

Juulia

2 kommenttia:

  1. Oi ihana asu :o ! toi paita sopii sulle tosi hyvin ja se on tollanen ihanan kesänen :) ja vähänkö noi kengätkin on kivat :) !

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos tosi paljon :) tykkään kyllä molemmista ihan sikana!

    VastaaPoista