24. heinäkuuta 2011

In or Out? - Neonvärit

Moikka!

Oon pitkää jo miettiny et pitäis alkaa taas tehä taas In or Out? -postauksia, eli tota postaussarjaa jatkaa ja nyt vihdoin sain aikaseks!
Alotin tän jutun siis joskus vuos sitten tein muutaman kuukauden ja sit se jotenki lopahti, ja nyt yritän uudella innolla ku näitä oli kans toivottu. Aikasemmat In or Out? -postaukset löytyy täältä, täältä ja täältä. 

Elikkä homman nimi on se, että laittelen tänne kuvia ja muuta semmosesta trendistä tai villityksestä mihin oon kaupoissa tai kadulla törmännyt ja haluisin kuulla teijän mielipiteitä niistä sitten. Eli kommentoikaa sit vaan että onks se teijän mielestä in vai out, ja tietty mielellään perusteluita. Ja sit nyt ku tossa tekstin alla on toi toiminnot juttu mistä voi suoraa vaa sit painaa sen mitä mieltä ootte ni sitä vois mielellään kanssa hyödyntää :)

Tällä kertaa rankattavaks päätyy neonväriset vaatteet. Oon huomannu et nyt kesällä aika monessa kaupassa on ollu neonpinkkejä, -vihreitä, -keltasia ja -korallisia vaatteita jonkin verran..

Etenkin Ginassa on näkynyt paljon sen värisiä juttuja, mutta kyllä muissakin liikkeisä olen näihin törmännyt. Esim. yhessä kaupassa näin neonpinkkejä ja neonvihreitä sukkahousulegginsejä.. En kyll kuollaksenikaan muista et mikä kauppa se oli.. Kollaasissa olevat vaatteet kaikki Ginan nettisivuilta bongattu.

Yllä olevat kuvat taas on weheartit.com sivulta.Ja nämä kollaasit sitten taas ihan vaan googlen kuvahaulla löydetty.

Ite tykkään oikeestaan vaan tosta neonpinkistä ja siitäkin ihan vaan jos sitä on asussa pienissä määrin, eli vaikka just kynsilakkana on tosi kiva ja näyttää hyvältä rusketusta vasten. Tosi isoina pintoina noita värejä vielä hieman vierastastan. Ja ne edellä mainitut neonväriset sukkisleggarit oli jotain aika kauheeta mun mielestä...
Et mä sanoisin että pienissä määrin kiva lisä muuten aika simppelin väriseen asuun In.

Mutta mikäs on teijän tuomio, IN or OUT? :)

Ja hei heitelkääs ideoita, et mistä haluisitte et tekisin tämmösen In or Out postauksen :)

T:Juulia

6 kommenttia:

 1. Siis mun mielestä neonvärit ei ole suurinä määrinä mitenkään erityisen kivoja, mutta toimii asusteissa ja lakoissa hyvin.Ja ne neonväriset leggarit vois jäädä ihan kokonaan tulematta:)

  VastaaPoista
 2. In- neonvärit on ihanii, mutta jos paidassa on neon värin lisäksi joku mauton printti niin se on mielestäni out.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, oon samaa mieltä sun kanssa :) Joo toivonki et ne mun näkemät legginsit oli vaa jotai harhakuvaa...

  Lesli, nii huonolla printillä voi kyllä pilata paidan ku paidan! Kiva kuulla mielipiteesi :))

  VastaaPoista
 4. jossain tapauksissa in mutta liika on kyllä out! :)

  VastaaPoista
 5. Ton vikan weheartit-kuvan laukku on ihana !

  P.s mä omistan neonpinkit legginsit... :D Mut en oo käyttäny niitä muuten kun kerran vappuna ! :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, nii onhan toi aika tapauskohtasta :)

  karoliina, haha, no vappuna se on ihan ok käyttää niitä ;D

  VastaaPoista