17. heinäkuuta 2011

Päivän asut

Heissan!

Terkut möksältä! Lähettiin äitin kanssa mun töiden jälkeen tänne ajelee ja nyt oon täällä muutaman tunnin ollut. On aika rankka viikko takana ja nyt onkin sitten muutama rentoilupäivä täällä mökillä edessä, aahh ihanaa :) Venasin tätä kyllä aika paljon, et pääsee tänne vaan lököilee ja syömään hyvää ruokaa, ni nyt vaa toivotaa et ois hyvä ilma et pystyis ottaa vähän aurinkookin ja sais vähän väriä pintaan!

Mulla oli päällä tänään töissä vähän taas semmonen, ei ehkä niin mun näköinen asu, ja vähän semmonen asu mistä en itekään ihan niin paljoo tykännny, ku nyt tarkemmin aattelee.. Mut näytän sen teillekin ni saatte nähä vähän välillä näitä ns. huti asuja. Tähän mennessähän oon pyrkinyt aina vaan näyttää täällä niitä kivempia ja onnistuneita asuyhdistelmiä, mut nyt aattelin tän kuitenki laittaa ku haluisin kuulla teijän mielipiteitä :)


Asun, ei niin mukava fiilis, johtuneekin taas varmaan noista housuista.. Tykkään niistä ihan hirveesti, mut jonku muun päällä kun mun..:s Vierastan vaaleita värejä housuissa, etenkin beessiä, ja koen että mun kropalle ei sovi korkeavyötäröiset housut.. Mulla oli ihan samat fiilikset noista housuista silloin kun ne ostin, mut ku ne oli sit kuitenki jotenki niin kivan näköset et aattelin et kyll mä opin niitä käyttämään, mut ei nyt ainakaan viel oo natsannu, ku oon niit kaks kertaa käyttäny. Voi olla että ne ikävä kyllä löytää ittensä kirppiskasasta kohta ku pitää ruveta pakkailee :/Yritin saada asusta kotoisamman ton mun lemppari puseron ja laukun avulla ja kyllhän ne mun mielest ihan hyvin toimi :) Asussa siis housut on Gina tricotista, laukku Pariisista ja pusero Bershkasta. Oli mulla myös kengat jalassa, mitä kukaan ei varmaan aatellut, mutta ne oli nyt ilmeisesti kuvaushetkellä jossai ihan muualla ku jalassa :D

Sit ku lähettii möksälle vaihoin vähän enemmän Juuliamaiseen asuun.. Tämmöisen melkeen samanlaisen asun näittekin jo tällä viikolla aikasemmin kans..


Tän asun ainut kriteeri oli et sen pitis olla mukava, ja sillä pitäis selvitä muutaman tunnin ajomatka, ja be kriteesit se hoitikin tosi hyvin. Noi paidat ( eli toi ja sama pinkkiraidallisena) on ollu tosi ahkerassa käytössä niitten helppouden ja mukavuuden takia. Tosta asusta jos haluut vielä mukavamman ni voit heittää farkkujen tilalle legginsit ja voila täydellisen mukava asu on valmis! (silleen mulla oli päällä eilen..) 


Mun piti herätä aamulla laittamaan hiuksia, mutta nukuinki sitten vähän turhan pitkään enkä ehtinyt.. Päätin et alan vähän enemmän panostaa niihin ja laittaa vähän kivempia kampauksia ku toi perus sottunuttura, mutt hyvin alko tääki..:D No huomenna sitten, lupaan! :) Tässä asussa pusero on Ginasta, farkut ja laukku Zarasta, kengät Pariisista ja aurinkolasit H&M:ltä.

Mikäs teijän tuomio on asuista?:)

Vaikka oon nyt täällä mökillä niin aattelin kyllä postailla ihan normisti, jos juttua vaan on, ku täällä nää koneet toimii kuiteski. Mietin että kiinnostaisko teitä koonti tosta syksyn muodista? Ku aattelin semmoisen tehä jos kiinnostaa :) Aattelin myös vähän listata omaa hankintalistaa syksyksi ja muuta semmoista, ku mä oon ainakin aika innoissani ku alkaa tulla syysvaatteita kauppoihin :D Taidan olla varmaankin ainut?:D

Terkuin Juulia

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kiinnostais kovasti syksyn muoti! :)
  Nauti mökkeilystä! :)

  -Minttu

  VastaaPoista
 3. heei, pakko tulla kiittää sua! Esittelit tääl blogis sellasen ginan t-paidan mis on raitoi. Päätimpä sit klikkaa itelleni sellasen viime tilaukseen, ja olen aivan myyty! Toi materiaali, malli ja väritys ja kaikki! Pitänee varmaan tehä uus tilaus ja hamstraa muissaki väreis omaa kaappii :P

  VastaaPoista
 4. Kyllä kiinnostas koonti syksyn muodista, ja myös sun oma hankintalista! :)

  Tykkäsin molemmista asuista, mut huomas kyllä et olit enemmän kotonas tossa toisessa. (:

  VastaaPoista
 5. Minttu, no kiva, sitten semmoisen teen!:) juu täällä parhaillaan nautin :)

  Keijju, joo siis ne on ihan mun lemppareit, ja sit ku hintakaan ei kuitenkaan mitenkään korvia hivele, niin raaskii ostaa muutamassa värissä ;) kiva kun mu. Ostoksista on jollekin apua!:))

  Anonyymi, joo aattelin sen kyllä toteuttaa ku mull on täällä vähän aikaa nyt ehtiä matskua siihen postaukseen :) voi olla että saisin ensiviikon lopulla sitten julkaistua eka ainakin sen sykysn muoti postauksen ja sitten vähän ajan päästä sen hankintalistan, ku oon tehny tarkastuksen et mitä tartteen :)
  Niin se vaa näköjään on että vaikka asu olis periaatteessa kivan näköinen niin jos siinä ei tunne oloonsa mukavaksi ni se näkyy, eikä sitä sit osaa ihan samalla tavalla kantaa :) mutta kiitos paljo kuiteski! :)

  VastaaPoista
 6. Mun kommentti ei näy tossa ja kun sä et oo vastannu siihen niin se ei kai näy sullakaan vai ? :D

  Mut sanoin siinä että mun mielestä ainakin toi eka asu oli kiva ja että jos joskus myyt noi housut niin oisin ehdokas ostamaan ne :D

  VastaaPoista
 7. Joo siis näin sen ja en ehtiny sillon vastaamaan ja sit vähän ajan päässä siinä luki että oisit sen poistanut.. Mitäköhän tää bloggeri flippaa? :D Mut siis joo näin sen :) Ni kiitos kovasti! Ja taisit siinä kommentissa kysyä noitten kokoa ni ne on 24 tuumaset, mut siis vähän isot sen kokoseks, ku ei mulle normi farkuista todellakaan sen 24 mee. Juu voin laittaa tänne kyllä muuntiin kans tuotteita ni ne ketkä ei täällä hesassa asu ni ois kans mahis ostaa :)

  VastaaPoista