12. heinäkuuta 2011

When it gets hard, You gotta stay strong

Moikka!

Sori kun oon vähän hintsusti ehtiny päivittelemään, mutta tää viikko on ollut jo nyt ja tulee olemaan loppuunkin asti tosi rankka ja kiireinen.. Hyvä sanoo näin ku on vasta tiistai :D Mun yks kaveri tuli eilen Joensuusta Helsinkiin muutamaks päiväks sen takia et mä oon tekemässä sille hääpukua. No eilen se sit tuli 10 aikaan mun luo ja soviteltiin protoa ja lähetiin ostaa kankaita. Tulin sen jälkeen kotiin ja aloitin muokkaa kaavoja ja leikkaa kankaita. Ompelin sillee johonki 10 asti illalla, et siit tuli sit tommonen kevyt 12h työpäivä..:D Olin illalla pikkasen poikki... Ja sit tänää aamulla, eiku 8 ylös ja takas ompelemaan. Mun oli tarkoitus saada tota tehtyä mahdollisimman pitkälle silleen että ehittäis sovittaa se näitten päivien aikana niin monta kertaa että pystyn tehdä sen nyt sit loppuun kun asiakas lähti. Ja hyvin sainkin tehtyä, mutta ai että ku nyt on ihan rikki, poikki, väsynyt olo! Mut se on jotenki jännä ku tänäänki tossa vikassa sovituksessa ku näin asiakkaan ilmeestä et se oikeesti tykkää siitä ihan sikana ja et siitä tulee sen unelmien häämekko ni kyllä se palkitsee!:)

Oon edelleen saanu tosi huonosti otettuu asukuvii, ku ei oo kuvaajaa.. Mua ärsyttää kauheesti ku on ollu tässä päällä nyt semmosii tosi kivoja asuja, mitkä ois ollu niin kiva tänne teillekin esitellä! Noh sit ku saan jonku kuvaajan ni sit kuvaan parin viikon ajalta kaikki asut :D


Tosi hyvii asukuvii nää kun asusta näkyy just ja just puolet :D Mut yritin ees ottaa vähän jotain muita ku niitä peilikuvia! Eiks ois papukaija merkki jo siitä?:) Mut tässä on teilleki sit vähän haastetta, ku saatte kuvitella miltä toi asu näyttää kokonaisuudessaan ;) Elikkä päällä oli tuo mun lemppari pusero Ginasta, minkä oottekin pinkkiraidallisena mun päällä jo nähnyt ja sit tommoset Zaran farkut. Noi farkut on musta ihan täydellisen väriset, mutku ne on vähän liian isot :s Niit voi käyttää pesun jälkeen kerran tai korkeintaan kaks ja sit ne pitää taas kutistaa, ku löystyy niin paljon.. Ei kiva.. 


Ja sit jos kuvittelette myös ettei nää oo ihan yli valottuneita ja et noi mun ilmeet ois yhtään ees kivan näköisiä?:) Noitten kaveriks laitoin jalkaan vielä ne nudet ballerinat, mitkä mulla on ollut jalassa nyt viimeiset tosi monta päivää putkeen :D


Mut siis tuossa asussa, mutten toivottavasti ihan kuvien näköisenä, käytiin mummin kanssa Rossossa syömässä. En oo muualle sit poistunukukkaa talosta tänään enkä kyll aiokkaan.. Aion katella vaa noita Sinkkisten jaksoja ja maata sohvalla, ku se tulee tarpeeseen varsinkin jos meinaan huomenna jaksaa nousta sängystä aamulla kouluun!

Yritän nyt vielä vähän enemmän tsempata tän kirjoittamisen ja noitten asukuvien oton kanssa, jotta saisitte jotain vähän kiinnostavampaa luettavaa ja kateltavaa :) Lähen lauantaina mökille ja tiedossa on sitten pikkuinen loma, joten kyllä tämän viikon siihen asti jaksaa! Voi olla että ens alku viikosta saatta olla täälläkin pientä blogitaukoa, ellen ehdi jotain teille ajastella, mutta sen näkee sitten lähempänä :)

Saittekos minkäänlaista mielikuvaa tuosta asusta?:) Jos saitte, niin mielipiteitä?

-Juulia

7 kommenttia:

 1. Vitsi olis kiva nähä se sun tekemä hääpuku! Saisitko laitettua siitä joskus kuvaa tänne?:)

  VastaaPoista
 2. Kiva asu :) Ja mäki haluisin sit nähä millanen siitä hääpuvusta sit tulee, jos vaan haluat sen näyttää :) Oot kyl tositosi lahjakas ja kyllä paikkas siellä Lontoossa sitten ansainnut! :)
  En oo pitkään aikaan päässy koneelle lukee sun blogia säännöllisesti, mutta onpahan ainaki aina monta postausta luettavana ja voi illan viettää näitä selaillen :) (Niin ja oon tosi pahoillani siitä erosta - mutta hei, sellasta sattuu (sattu just mullekki muuten, aika samoihin aikoihin! hah!) ja elämä jatkuu :) Me ollaan onneks vielä niin nuoria että meillä on vielä elämä edessä :) Tietenkään se ei oo kovin kivaa/helppoo kun parisuhde päättyy, mutta onneks on tosiaan Sinkkuelämää tv-sarja! :D)

  -Minttu

  VastaaPoista
 3. Oi että, oot ihana kun toteutat toisen toiveiden hääpuvun! :) Mikä kunnia!! Olisi ihanaa jos siitä näkisi kuvaa valmiina!

  VastaaPoista
 4. Oi että, hääpuvut on aina niin ihania! Jos sille sun kaverille käy niin olis kiva saada siitä puvusta sitten kuvaa ihan päällä (:

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, juu oon tekemässä nyt just kahta hääpukua ja aattelin kyllä kysyä molemmilta morsiammilta että saako mekoista laittaa kuvaa :) jos he antavat luvan niin laitan heti kun vaan tulee valmista!:)

  Minttu, kiitos :) juu kysyn vaan luvat morsiammilta niin jos heille sopii niin laitan kun on valmista :) oi ku ihanasti sanottu, kiitos tositosi paljon! Osuitkyllä sanojes kanssa ihan oikeeseen! Nyt pitää elää täysillä ettei tartte katua myöhemmin! Oon pahoillani myös sun erosta, jaksamista! Ja joo sinkkikset on ollu hyvää viihdettä nyt ;D

  Tiramisuheidi, joo oon niin otettu ku oon saanu tehdä noita! Niitä on niin ihana tehä, ku saa just toteuttaa naisen unelmien mekon niinkin tärkeelle päivälle ku häät :) kysyn jos se vaan morsiammelle sopii :)

  Keijju, niin on! Voisin tehä niitä ihan muutenvaanki, ku on niin paljo ideoit mitä haluisin toteuttaa :D juu katotaan onnistuuko :))

  VastaaPoista
 6. Vitsit sulla on ihanat hiukset!

  VastaaPoista
 7. Kiitti:) ollu vähän kriisin poikaista noitten kanssa, et kommenttisi piristi!

  VastaaPoista