28. heinäkuuta 2011

Problem solved

Moikkelis!

En oo edellenkään löytänyt sitä hitsin piuhaa, mutta olinkin niin ovela, että vaihoin mun muistikortin toiseen kameraan ja siirsin sen kautta, ku sen piuha on tallella! :) Uhmaan sitä piuhaa, ni eiköhän se kohta löydy ku en sitä kaipaa niin paljoa ;)
Ja ei, en ollut näin fiksu vielä eilen niin siksi tuli tuo postaukseton päivä :D Mutta nyt mulla on onneks matskuu aika moneen postaukseen koneella niin eiköhän tässä tuu näitä nyt ihan hyvin :))

Sain tiistaina veljen ottaa muutaman asukuvan mun sen päiväisestä asusta, millä kiertelin kaupungilla.


Asu ei todellakaan ollut mikään ihmeellinen, vaan päätin luottaa kenkiin ton asun jujuna. Mul oli sillon tiistaina ihan vapaapäivä eikä mihinkään kiire, mikä on ollut viime päivinä hyvin harvinaista, ja lähinki kapungille silleen et käppäilen siellä ihan vaan rauhassa. En oo pitkiin aikoihin pitäny korkkareita ihan arkipäivänä silleen etten oo menny johonki baarii tai terassille, ja päätin et alan nyt totuttelee tohon taas uudestaan, ku haaveena ois et sit Lontoossa käyttäisin noita myös enemmän arkena ;) Ja ku normaalisti ku käyn kaupoissa ni kävelen ihan sika nopeesti, hiihdän paikasta toiseen, ja korkkareilla ei ihan sitä pysty tehä, ni ihan hyvä alottaa toi totuttelu taas uudestaan sillä et voi kävellä ihan hitaasti :D


Korkkareitten kaveriks laitoin niinkin arkiset jutut kun topin ja farkut.. Ja toi päivä oliki sit taas ihan sika kuuma, ni arvatkaas vaan et oliko kuuma noissa housuissa! Mut ku mulla oli jo niin ikävä farkkuja! Oon ihan täysin farkkutyttö ja on ollut farkkuja kova ikävä :D Sit oonki tällä viikolla käyttäny farkkuja useaampaan otteeseen ja hikoillu sit sen ansiosta ihan huolella joka päivä..


En ymmärrä et miten nää kuvat taas muuttu ihan tämmösiks huonolaatusiks ku laitoin ne tänne..:s ärsyttävää.. Pitäis ehkä alkaa harkita jotain muuta kuvienlisäysohjelmaa, pitää ottaa selvää noista sitten kun on aikaa kunnolla :)


Muuten niin yksitoikkoisen värisen asun piristyksenä oli pinkit varpaankynnet. Siis kaikki ohikulkijatkin varmasti huomas ton mun väriläiskän, mut pitihän nyt jotain olla, ettei ihan vaa sini-mustaks menny toi asu :D

Mitäs tykkäätte asusta? Käytätteks te paljon korkkareita ihan arkena?:)

Love, Juulia

5 kommenttia:

 1. Nuo kengät on ihan mielettömät ja tosiaan toimii noin yksinkertasen asun kanssa ihan loistavasti ! : )

  VastaaPoista
 2. juulia, kiitti kovasti :) Nii, mustaki niistä ei tuu tolleen yhdistettynä liian juhlavaa vaikutelmaa, mut sit taas toi asu ois ollu muuten varmaan aikas tylsä jos ois ollu ihan normi perus kengät :)

  karoliina, kiitti , ite tykkään noista kans tosi paljon, ku ne on korkeen korkonsa puolesta kuitenki tosi hyvät jalassa! :)

  VastaaPoista
 3. hups unohdinki laittaa tohon noi vaatteiden ostopaikat, ne on siis Gina tricotista :) IHan mun lempparit!

  VastaaPoista