14. heinäkuuta 2011

Do you believe in love at first sight?

Oon löytänyt uuden rakkauden..
En muista kerroinko teille vielä, mut mun piti siellä Lontoon koullun haastatteluissa kirjoittaa teksti. Teksti joka käsittelee suunnittelijaa jota ihailet ja kenen luomuksista pidät, ja sen tekstin piti olla 300 sanainen... Noh mullahan ei oo ollu mitään yhtä suunnittelijaa ketä voisin kutsuu mun lemppariks, enkä oo mitenkään kauheen merkki uskollinen, joten tosta tekstistä ei tullu ihan niin pitkää.. Mut nyt oon sit löytäny yhen todella potenttisen vaihtoehdon, vaikka oon tutustunut tähän suunnitelijaan ihan vastikään niin uskon että tää tulee kestämään, ja pitkään <3

Elie Saab

Oon aiemminkin törmänny tän hepun luomuksiin, mutta viime Oscareissa Mila Kunisin päällä nähty luomus herätti mun huomion oikein kunnolla. Siitä kiinnostuneena oon välillä kattonut jotain hänen näytöksiään youtubesta, mutten vielä silloin ihan säännöllisesti kuitenkaan. Mutta nyt muutama päivä sitten tsekkailin Style. com :ia meijän Ipadillä, ku isi latas sen siihen ja löysin sieltä kuvia ens syksyn Couture näytöksestä ja olin saman tien täysin myyty... En oo varmaan koskaan aiemmin nähny niin mun tyylisiä mekkoja ku siinä collectionissa ja siis vielä semmosia mitä ite en oo suunnitellu.. Siis niin mun näköisiä ettei voi ees uskoa! Täydellisiä värejä, sifonkia, kirjailuja, paljetteja, kaikkea!

Annan nyt kuitenkin kuvien puhua puolestaan tässä muutama asu viime kevään kokoelmasta.

 Sori näitä kuvia tulee nyt aika paljon ku en vaan osannu millään päättää et mitkä kaikki näyttäisin :D Kuvat on siis lainattu style.com -sivustolta :)

Ja sitten tulevan syksyn haute couture collection :)

Absolutely love love love! Sitä että miten kauniisti silkki sifonki laskeutuu ni ei vaan voi kukaan kieltää! Kuvat ei nyt sit muuten oo järjestyksessä, ku blogger sekotti ni ja en enää jaksa ruveta vaihtelemaan niitten järkkää..

Mut mitäs mieltä te ootte näistä luomuksista? Iskeekö yhtä kovaa ku muhun?:) Ja kukas on teijän lempisuunnittelija?

xoxo, Juulia

6 kommenttia:

 1. Tosta tuli kertaheitolla munki lempparisuunnittelija :D Jos joskus meen naimisiin, niin pyydän herran suunnittelemaa mulle hääpuvun ja sillee... Mut joo, mielettömän ihania mekkoja.

  VastaaPoista
 2. aivan ihania! jotenki tuli itellekkin oikein kevyt olo, kunnon keijukaismekkoja :)

  VastaaPoista
 3. Iiihania! Toi neljänneks viimenen oli ihanin, haluun sen ittelleni! :D

  VastaaPoista
 4. Ninni, joo hänellä on näköjään vähän tuollainen vaikutus :D oon kans päättäny et mun hääpuku tulee olee sit kans jotain ton tyylistä, liehuvaa, sifonkista ja vaan niin kaunista :) on niin jänänä jotenki et miten tyylit voi noin hyvin osuakkaan yhteen, oikeestan kaikki hänen suunnittelemat mekkonsa oli semmoisia mitä voisin käyttää!

  Anonyymi, joo toi silkki sifonki on vaan niin kaunista <3 ja noissa puvuissa on kyll selkeesti vähän semmoinen keijukaiksmainen fiilis!

  Karoliina, eiks ookki!? Se on ihan super kaunis ja voisin niin kuvitella sen jonku ylppäri mekkona!! Ku noi muut on selkeesti viel hienompiin juhliin ni toi on kyll syötävän söpö ku on just lyhyt! :)

  VastaaPoista