18. heinäkuuta 2011

Mökkeilyä

Moikka!

Tänään on ollut niin perinteinen mökkipäivä kun vaan voi olla! Meillä on siis mökki Lappeenrannassa ja aamu alkoi tietenkin torilta lihapiirakalla! :)Parhaat lihikset ehdottomasti! namnam :P Kesän herkku, aina ku tulee Lappikseen ni pitä päästä syömään noita lihapiirakoita ainakin kerran.Lähettii torilta sit kaupan kautta takas möksälle ja meil oli kiva kyyti ku laskettiin autosta katto ja ajeltiin kaupungilla avoautolla.:D Kiva ilmastointi on kyll ku tollee ajaa! 


Jätskitki oli pakko ostaa, noita tulee kyll syötyy kesällä ihan liiikaa..
Sit syötiin viel iltapäivällä lettuja.. Oon niin täys, ku tullu näköjään vähän herkuteltuu tänään.. Mut muurinpohjaletut on kyll kans parasta kesässä! Nam nam niillekin :P

Eli mulla on siis ollut oikein mukava päivä :) Mites teillä on mennyt? ootteko lomilla vai ahkerina töissä?:)

Tämmönen asu mulla oli päällä tän päiväsellä tori reissullaTosi perus meiningillä mentiin taasen :)

Mitäs mielipiteitä?:) Mun pitää viel tällee ihan erikseen kiittää teit kaikkii, ku oon saanu nyt viime aikoina niin ihania kommenteja teiltä että! Niistä tulee niin hyvälle tuulelle ja piristää päiviä ihan sikana, et kiitos ihan hurjasti teille <3 Ootte ihan parhaita! :)

Terkuin Juulia

6 kommenttia:

 1. kivat noi farkkusortsit!
  Mullekki kelpais kyl tollanen mökkilomailu! Ite oon viel reilun viikon kesätöis, sit onki 2viikkoo lomaa ja alkaa jo koulu :(

  VastaaPoista
 2. kiitti :) No mut kakski viikkoo on onneks aika paljon! :) Toivottavasti hyvät kelit jatkuu sinne asti, ni tulee varmasti kivempi loma! :))

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia <3 Täällä ollaan "ahkerina" töissä, valitettavasti koko kesä :/ Mut nyt on onneks kaks vapaata! Hyvää kesän jatkoa sulle :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :))<3 nonni, mutta hyvä että joku muukin tekee ahkerana töitä! :D mullaki nyt ensimmäiset kunnon vaapaat koko kesänä ja muutaman päivän päästä taas töihin niin kyllä näitä nyt osaa jo vähän arvostaakin! :) Kivoja vapaapäiviä sulle! Samoin :)

  VastaaPoista
 5. Tiiätkö mitä, pakko tulla kertomaan mut tuo siun Lontooseen kouluun hakeminen ja sinne vielä sisään pääseminen (mistä iha huisisti onnee!!) nii on innostanu miutakin ja oon päättäny et nyt kun puolen vuoden päästä valmistun niin aion itekki pistää paperit hakemaan ulkomaille kouluun!! :) kun jossain postauksessa kirjoitit et hait etkä uskonut pääseväs tms, niin ajattelin just et hakemisella ei menetä mitään mut hakematta jättämisellä voi menettää paljon :)

  Oot antanu rohkeutta miule siihen päätökseen et ulkomaille on haettava! :) Muutenkin siun blogi on sellainen, jonka tuun aina ensimmäisenä lukemaan, koska tykkään niin paljon siun tavasta kirjottaa ja kertoa asioita ja muutenkin tunnut sellaiselta todella mukavalta ihmiseltä nii mie toivon siule kaikkea hyvää vain ja ettet lopeta kirjoittamista vielä piiiitkään aikaan :)

  Hauskaa mökkilomaa teile!

  VastaaPoista
 6. Siis et arvaakkaan miten ihanalta tuntui kuulla tuo! Oon ihan tosi otettu! :)) ja onnittelut sulle tuosta päätöksestä! :) se on tosi hieno ja rivitalon päätös. Ja oon ihan samaa mieltä, että hakemisella ei mitään menetä, mutta hakematta jättämistä saattaa myöhemmin katua! Kiitos tosi paljon todella ihanasta kommentista! :) samoin, ja ei loppua kyllä ole näkyvissä, että toivottavasti sinäkin pysyt sitten kuulolla vielä piiitkään ;) hyvää kesää!

  VastaaPoista