17. heinäkuuta 2011

My Family

Moikka!

Käytiin tänään serkun rippijuhlissa päivällä ja napsattiin sitten muutama perhepotretti ennen lähtöä. Kaikki ei tietenkään ollu paikalla, eli veli puuttui, eikä tuo Cindykään kuviin asti päässyt vaikka perheeseen kuuluukin.


Meijän perheen tytöt miinus Cindy. Nyt oli hyvä ottaanäitä kuvia ku kaikki laittautuneina :D 


Isin tytöt :) Siskokset.

Semmonen ihana perhe mulla <3

-Juulia

12 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihan sairaaan hieno tuo sinun tekemä mekko, mikä sulla on tuossa päällä!=))

  http://roosa-livelifethefullest.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tälläne perhepostaus ! :)

  http://ifeltthisway.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. moooi! :) Löysin sun blogin merin blogin kautta ja rakastuin! oon lukenu alusta loppuun ;> mutta saisko lisää videoita, ompelujuttuja, ja niitä in or out juttuja joko aina kuu lopussa ttai mielummin vähä useemminkin? :)

  -elina-

  VastaaPoista
 4. Roosa-Maria, kiitos paljon :))

  Rosa-, kiitos paljon :)

  Leski, voi kiitti :)

  Elina, Moikka! Tosi kiva jos tykkäät! :) juu itseasiassa noita kaikkia on tulossa : D oon just miettinyt et sit ku meen taas kotiin niin tekisin videota ja oon tässä pohtinut noita in or out -aiheitakin, eli senkin meinasin herättää henkiin
  ;) ja ompelujuttujakin yritän laittaa piakoin !:)) eli sattu aika hyvin noi toivomukset!

  VastaaPoista
 5. Varsinkin toi viiminen kuva on ihana ja oot niin kaunis! :)

  VastaaPoista
 6. Moikka Juulia!
  Ehkä hassua kysyä sulta nyt tätä mutta näytät olevan todella taitava käsistäs, toikin mekko on aivan mahtava, ja oon ennenkin ihastellut sun tekemiä vaatteita :) Ne on täydellisiä eikä näytä yhtään "itsetehdyiltä", oon kade :)
  Joten ehkä uskallan kysyä sulta vähän neuvoa :p Törmäsin nimittäin äsken maailman ihanimpaan toppiin!!!
  http://edgeblogg.blogspot.com/2011/07/saturday-nights-allright.html
  En oo missään nähnyt tollasta, ja toi Tiger of Swedenin on varmasti vähän turhan kallis itselleni... Joten oliskohan helppo tehdä toi itse? Ja miten se parhaiten onnistuis?? Toi on aivan täydellinen, pakkopakkopakko siis askarrella tommonen jostain H&M:n topista, ole kiltti ja auta :) <3 t. uskollinen lukijasi

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, voi kiitos kovasti, ihanasti sanottu :))

  uskollinen lukija, Moikka! :) kiitos tosi paljon ihanista kehuistasi :) Tiiätkö mitä, törmäsin just tänään kans tohon samaiseen puseroon ja ihastuin ja aattelin et tommonen pitäis väsätä! :D Kävi tosi hyvä sattuma, koska meinasin et joko tekisin ittelleni tommosen ihan alusta asti tai sit just tuunaisin jostain toisesta tuotteesta. Toi siis näyttää kyllä tosi yksinkertaiselta, että ei ois varmaan hankalaakaan tehdä tänne siitä tuto postausta! :) Kaikista helpointahan ois jos tekee vaan tuon topin ja sit kuvassa olevan mustan tuubihomman erikseen, en tiiä et onks ne sitä tossa kyseisessä tuotteessa mut niin mä tekisin. Ni sit se kävis ihan niinkin yksinkertaisesti et leikkais kankaasta tuon muotoisen palan ja ompelis sivusaumat ja sit mä huolittelisin sen pääntiereunan varmaan pienillä käsin pistoilla, niin siitä tulis mahd. huomaamaton, muttei kuitenkaan risareunaa :) Mut hei yritän ens viikolla saada tehtyä tommonen ku ois kiva just nyt vielä ku on kesä ni pääsisi käyttää! :) NI sit voisin laittaa tutopostausta ni näkis selkeemmin, et oiskos hyvä?:))

  VastaaPoista
 8. Voi kun oot ihana! Mä itse omistan jo tollaisen mustan bandeau-topin, eli lähinnä mäkin ajattelin että tekis vaan ton toisen osan :)
  Semmonen pieni juttu vaan että en oo kovin kätevä käsistäni... Joskus yrittänyt jotain pientä muutosta väsätä vaatteisiin yms mut ei niistä oo kovin hienoja tullut :D Enkä omista ompelukonetta... Joten onnistuiskohan tommonen mitenkään jostain perustopista, ja ilman ompelukonetta?? :D

  VastaaPoista
 9. Voin yrittää tehdä myös tuunaus version, mahdollisimman helpon semmoisen ja vaikka jotain pikku videotakin siitä, et jos sit onnistuisi? :)) ja eiköhän tuo ilman ompelukonettakin sitten onnistu:)

  VastaaPoista
 10. Voi että se olis aivan mahtavaa! :) Pian kiitos :D Oot kyllä ihanin bloggaaja ikinä :) <3

  VastaaPoista
 11. Juu ens viikolla luulis onnistuvan jo! :)) vooi, kiitos :)<3

  VastaaPoista