23. heinäkuuta 2011

2 x pitsitoppi

Mooia!

Ostin mökkireisulla Vilan kaks ihanaa pitsipuseroa ja oonki käyttäny niitä nyt sit jo useampaan otteeseen.
Noi oli niin ihania et oli pakko ostaa molemmissa väreissä! :)

Loin noista asun keskiviikkona ku lähin ulos ja eilen töihin ja sit samalla asulla menin vielä serkun kanssa illalla kaupungille. En saanu kummastaakaan asusta otettua kunnon asukuvia ni saatte nyt sit nähä nää ihan vaan lattialla kuvattuna. Mut ehkä sekin on parempi ku ei mitään, vai?:)


Tää oli keskiviikko illan asu ja tykkäsin siitä ihan sikana! Useempi kaveri ja muu kehuki tota paitaa, ja ai että ku mä oon siihen ihan rakastunut! :)
Elikkä tossa asussa toppi Vilasta, tuubitoppi alla ja farkut Ginasta ja korkkarit on Aldosta.

Sit eilisen asu.


Sama idea mut vaan musta pinkkinä.
Tykkäsin tästäkin asusta vaik olikin vähän outoo olla ilman korkkareita baarissa, mut siihenkin kyll alkaa tottua ku oon nyt ollu muutamaan otteeseen.

Mitäs mieltä ootte?:) Kumpi näyttää kivemmalta, jos noista kuvista nyt mitään selvää saa?:)

T:Juulia

5 kommenttia:

 1. ooh, just sun tyylisen paitamallin oot kyl löytäny! Ite en oike tollasist pitsujutuista välitä, mutta noi on kyllä selvästikki niiin sun näköset!

  VastaaPoista
 2. Tosi sun näköiset pitsitopit oot löytänyt. Asut näyttää myös tosi kivoilta:)

  VastaaPoista
 3. haha apuaa, mä ostin kans just ton mustan varkaudesta :D ja apua siks, koska mun on nyt ehkä kans ihan pakko hakea toi vaalea kans, toi sun rakentama asu siitä näyttää niin ihanalta!

  VastaaPoista
 4. Keijju, no enks ookki? :D Kiva kuulla et noi tunnistaa mun tyylisiks, ku välillä tuntuu etten oikee itekkää tiiä mikä mun tyyli on, et se kuitenki välittyy tänne hyvin :) Kiitos mielipiteestä :)

  Jenna, No joo tykkään noista ihan hirmusti :) Kiitos paljon :)

  karoliina, nii mustakin, kiitoksia :)

  llaura, haha :D Mä taas ostin eka ton valkosen ja sit kävin heti seuraavana päivänä hakee ton mustan, ku muuten ois jääny häiritsee ihan sikana :) Ja onneks kävin, et suosittelen kyll sullekin hakee sen valkosen, ku sekin on ihan sika ihana! :D

  VastaaPoista