29. heinäkuuta 2011

Uus rakkaus

Päätin tiistaina et saan palkita itteni hyvin jaksetusta keväästä ja kesästä kengillä.. Ja nimenomaan yhdillä tietyillä kengillä mitä oon himoinnut jo piiiitkään.
Käsi ylös ketkä tässä kohtaa arvaa mistä kengistä on kyse?:D
No mun ekat Conversethan ne sieltä pilkistää :) Olin aina aatellu et ekat mitkä ostan ni on ehdottomasti valkoiset, mut sit ku kaupassa mallailin noita ni mun väri valinta heittiki vähän hepsankeikkaa ja päädyinkin toisiin ajatuksiin...


..ja mukaan lähdi mustat ihanuudet.
Se mulle oli ihan selvää, että otan ton lyhyen mallin sekä ton ihan normi paksuuden, et ei mitään niitä light -verisoita, mutta tosiaan väri vaihtui. Aattelin noi jotenki paremmiks tulevan syksyn kannalta ja noi sit kuitenki kans miellytti enemmän mun silmäää :)

Mut oon kyll ihan mega tyytväinen noihin ja rakastan niitä nyt jo suuresti ja mietin uusien ostoa... Tästä se ilmeisesti lähtee sitten :D

Mitäs mieltä ootte?:)

Me likey!

Juulia

4 kommenttia:

 1. Sitä mieltä että oli sitten pitkä tai lyhyt varsi, tuut huomaamaan kuinka ihanasti sukat märkänä saa tallustaa :D Noh siltikin, olen vain yhdelle merkille ns. merkkiuskollinen ja se on Converse. Itse kyllä tykkään enemmän normaalista varresta (: Ja on sitä haettu kertaalleen nimenomaan syksyä ajatellen briteistä asti consut, jottei noilla kangasversioilla tarvi mennä :D

  VastaaPoista
 2. haha nii se taitaa sitten olla! :D Nii onneks noita on monenlaisia ni on kaikille lempparit! Mäki ehkä sieltä briteistä kattelen noita sitten lisää syssymmällä ;))

  VastaaPoista
 3. Mullakin ensimmäiset tulivat jo monta vuotta sitten kaappiin, pitkän harkinnan jälkeen.. nytten niitä onkin jo isompi pino.. :) minkä sille voi jos on ikuinen converse-girl!! :)

  VastaaPoista
 4. Joo oon vähän kuullut semmoista huhua et noihin jää aikalailla koukkuun :D Et ku ekat ostaa ni paluuta ei ole :D Saas nähdä mimmoinen pino mulle noita kerääntyy :)

  VastaaPoista