26. heinäkuuta 2011

Kuvaukset

Heissan!

Muistin just et mulla on jäänyt kokonaan julkaisematta täällä muutama kuva alku kesästä! Otltiin sillon, vähän ennen kun koulut loppu, niin äitin kanssa ottamassa kuvia muutamasta mun tekemästä mekosta, ku kokosin sitä portfolioo sinne Lontoon koulun haastatteluun. Meillä oli oikee kuvaukset ja mentiin Vuosaareen ettimään kivoja taustoja mitkä sopis mekkojen teemoihin. Näitä kuvia on nyt sit aika paljon, joten toivotavasti teijän koneet ei mee ihan jumiin :D Ja toivottavasti ette myöskään kuole tylsyyteen, ku tässä on vaa kaks eri mekkoa ja just se tuhat kuvaa per mekko vaa vähä eri suunnasta... :DNäitten kuvien fiiliksestä tykkäsin erityisesti ja oltiin mun mielestä saatu tosi kivasti tallennettuu kuviin just se mitä halusin. Toi mekko on saanu inspiraatiotaan vähän merestä ja siks halusin kuvatakin sen ihan meren ääreellä. Viel enemmän oisin halunnu et ois voinu jossai ihanalla hiekkarannalla kuvata, missä ois ollu vieressä jotai semmosia ihan tosi isoja kiviä mihin aallot ois lyöny... Se ois ollu täydellistä, mutta kyllä nuokin puitteet mun mielestä oli ihan kivat, parhaat mitä pystyi täällä Suomessa toteuttaa. Halusin ton mekon kanssa ihan naturelin lookin ja siks en laittanu mitää kenkiäkään ja annoin tukan mennä vaa tuulen messissä, ja mun mielestä se sopi tohon :)


Nää on sit vähän erityylisiä taas, mutta niin on mekkokin. Ton mekon kanssa oisin halunnu kuvailla jossai semmosessa tosi hienossa puistossa penkillä istuen ja jos sais ihan kaiken mitä haluaa ni vaik Eiffel torni ois voinu näkyy taustalla :P Ja jos ilmaankin vois vaikuttaa niin näissä ei ois tarttennu tota tuulikonetta olla niin paljoa :D Mutta kun ihan kaikki ei ollu toteutettavissa niin tyydyttiin sitten tämmöisiin puitteisiin ja oli nääkin musta ihan kivat. Oli hyvä ku otettiiin noita kuvia ni tossa vieressä istu pari mummoa kattelemassa meijän kuvauksia, et yritä siinä sit poseerata ku kaikki tuijottaa..:D

Molemmat mekot oon siis tehny kans ite, eka mekko oli mun yo-juhlien jatkomekko ja ton tokan tein ittelleni viime kesänä ku menin kaverin ylppäreihin.

Mitäs mieltä ootte mekoista?:) Entäs kuvista, välityykkö noi mun fiilikset kans sinne?:) 

Oon täs kans miettiny et pitiskö mun vilauttaa vähän tota mun portfoliota, ku siitä vois ehkä olla hyötyä jollekin kuka on kans miettiny hakemista johonki tämmöseen kouluun, ni kiinnostaisko se?

<3 Juulia

9 kommenttia:

 1. Onpas kivoja kuvia,tykkään etenkin ekasta ja toka vikasta :)

  Ja olisin kyl kiinnostunut näkemää sen portfolion ,ihan mielenkiinnosta ku se on varmaa aika upea ollu! :)

  VastaaPoista
 2. kiitos paljon :) Joo täytyy kattoa että laitanko siitä tänne juttua, ku kuitenki aika henkilökohtainen, mut siis se ei TODELLAKAAN mikään ihmeellinen ole, ettei mitään semmoista kannata odottaa :D Ihan semmoinen tavallinen vaan :)

  VastaaPoista
 3. oih ihania kuvia ja varsinkin mekot! <3 ja portfoliota kehiiin! :>

  elina

  VastaaPoista
 4. siis aivan ihania mekkoja! muutenkin sulla mahtava blogi :) ja komppaan edellisiä tossa portfolio-asiassa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tosi tosi paljon :))) joo voi olla että nyt sit saatan sitä vähän vilauttaakin :)

  VastaaPoista
 6. Uskaltauduin nyt ekaa kertaa kommentoimaan sulle (: Mut vau! Teet tosi upeita mekkoja ja noi kaikki kuvatki niin ihania ja onnistuneita! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat mekot, varsinki toi eka :)

  Noi kaks ekaa kuvaa on ihanat !

  VastaaPoista
 8. tuplapiste, kiva kun kommentoit!:) kiiitos tosi paljon! :))

  karoliina, kiitti hirmusti :)

  VastaaPoista