21. heinäkuuta 2011

mökkeilyä part. 2

Moooi!

Tulin eilen takas mökiltä, enkä ehtiny sit postatakkaan vaikka oli tarkoitus ku riensin heti ku päästiin kotiin ( vast n. kymmenen aikaa illalla) ni kaupungille kavereitten kanssa. Mutta nyt tässä ois vähän viimeisimpiä mökillä otettuja kuvia!


Sit eilisen päivän asua.

En varmaa oo esitellyt teille tota hametta? Ostin sen vähän aika sitten Zarasta, ja oon käyttäny sitä tosi paljon oston jälkeen! Tykkään erityisesti yhdistää sen tollee valkoiseen tuubitoppiin, mutta varmasti sopii myös muuten yhdistettynä! Asussa siis toppi ja baltsut on H&M:stä ja hame siis Zarasta.

Oli kiva olla mökillä ku pääs vähä rentotutuu, ku nyt onki sit taas viiden päivän työputki edessä alkaen kohta... No mutta nyt kyll jaksaa ku on päässy latailee akkuja! :) Mitäs mieltä ootte asusta?:)

Juulia

5 kommenttia:

 1. Aivan loistava hame! Harmi että Zarassa menee "normaalit" koot ihanissa jutuissa niin nopeesti =)

  VastaaPoista
 2. Lesli, kiitos paljon, tykkään ite kans hirveesti :))

  Klara, nii se on harmi että ne suosituimmat koot menee aika nopeesti, itekkin oon joutunu monet kerrat harmistua ku jostain ihanasta vaatteesta on koot loppu :s Mutta tässä onneksi onnisti! :) Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva hame :) Mulla on muutes ehdotus, tee kysymyspostaus, mulla ainaki ois kysyttäviä juttuja ja varmaan muillakin...? :))

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) joo voisin jossain vaiheessa tehdäkkin :)

  VastaaPoista