15. heinäkuuta 2011

Cut out

Mooi!

Oon hengaillu tänään aika tämmöisessä kasari lookissa.


Pusero ja housut on Gina tricotista, laukku on Guessin ja kengät Stadiumista.Tykkään ihan sikana noista cut out sleeveistä tossa puserossa! Eikä toi printtikään oo pahin mahdollinen, just sopivasti vähän väriä, muttei liikaa :) Mull on mielessä yks mekon malli miss ois ton tyyliset hihat, mut en oo ehtiny sitä vielä tehä vaikka mulla ois kangaskin siihen :s No toivon että ehtisin tossa elokuussa tehä vähän enmmän juttuja ittellenikin, ku saan noi tilaustyöt pois alta :)


Hiukset oli pitkästä aikaa lainekiharoilla. Tykkään kyllä hiuksista tolleenkin kovasti, mut noitten tekemisessä menee vähän kauemmin kun tavallisten kiharoitten ( johtunee varmaan siitä etten oo tohon ihan vielä niin harjaantunut) ni ei tuu ihan niin usein laitettuu noita.. Pitäis ehkä ryhdistäytyy tossa hiustenlaitossakin, mutta ei tälleen kesällä niin kauheesti jaksa, ku ne menee kuitenki aina sekasin :)

Nyt nukkumaan ennenkun nukahdan tähän kesken kaiken.. Mitäs mieltä ootte asusta?:) Miellyttääkö kasarityyli?

-Juulia

4 kommenttia:

 1. millä kihartimella teet noi laineet? :) merkki? :) on kyl kiva asu ja laineet

  VastaaPoista
 2. löysin eilen sun blogin ja ihastuin toodella! luin sen kokonaan läpi. :D rakastan kuvia sun tekemistä vaatteista, oot tosi taitava! välillä häiritsi kirjotusvirheet aika paljon, mutta niitäkään ei näissä uudemmissa postauksissa näkyny enää oikeastaan paljoa. kunhan kiinnität huomiota niihin niin eipä tätä voi kun kehua. :)

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija helsingistä ilmottautuu :) Löysin sun blogin Merin linkin kautta jonka se laittoi sun pinkkiin maximekkoon ja ah- oon sen jälkeen lukenu melkein koko sun blogin läpi! Vaikutat aivan mahtavalta ihmiseltä :)
  Saanko kysyä muuten et minkä pitunen oot? Se pinkki maximekko näytti niin kivalta sun päällä, haluaisin itsekin jotain vastaavaa mut kaupoista sellasia ei ainakaan löydy sopivan kokosena näin lyhkäselle!:( Oot onnekas ku osaat ite tehdä :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, Teen ne OBH nordican laineraudalla :) Niiden teosta löytyy video ja lissä infoa täältä http://juulia-inorout.blogspot.com/2011/04/lainekiharat.html Kiitos paljon :))

  Anonyymi, Voi ku kiav kuulla, kiitos :) IHanaa kuulla että ne on vähentyneet! Koska oon niitten kanssa yrittänyt paljon tsempata! :) en silloin alkuun oikolukenut yhtään tekstejäni ja napsuttelin menemään tekokynsilläni, niin tuli virheitä aika paljon, ja en varmaan itekkään pystyisi yhtään lukea niitä vanhoja tekstejä enää :D Mutta kiinnitän kyllä jatkossakin niihin paljon huomiot! :) kiitos vielä :)

  Anonyymi, oi jeee! Tervetuloa :) Voi kiitos tosi tosi paljon, ihanista sanoista :) Tuli tosi hyvä mieli! :) Oon 164 cm pitkä, eli aika lyhyt... Oon aina aatellu että eihän tän pituinen voi pitää mitään maxi mekkoa ku oon aatellu että näytän vielä lyhyemmältä.. Mut sit aloin semmosta kuitenkin himoitsee ja tein ton, enkä mä sit ihan kauheen lyhyeltä mun mielestä näyttänykkää :) Nii ne on kyllä kaupoissa aika pitkiä, mutta niitä saa yleensä kuitenkin aika hyvin lyhennettyä!:)

  VastaaPoista