2. tammikuuta 2011

In or Out? - JUMPIN

Moikka!

En ehtiny viimeviikolla tehä tota joulukuun IN or OUT -postausta joten se tulee nyt tällee mutaman päivän myöhässä tänään. Tällä kertaa ois arvostelu vuorossa Jumpin -haalarit, joista on käyty aika paljon keskustelua eri blogeissa.

Eli jumpin on tommonen haalari/ jumpsuit joka on tarkotettu olemaan mahdollisimman mukava vaate ja sen kyllä uskon että se onkin! 
 Jumpin: n nettisivuilla sanotaan sen olevan myös muodikas mutta siitä en nyt ole ihan samaa mieltä. Voisin kyllä kuvitella käyttäväni ehkä tommosta kotona jonain semmosena lököpäivänä jolloin ei astu ulos talosta vaan tyylii tuijottaa telkkaria ja on vaan perheen kesken. Mutta ulos en ehkä kuitenkaan tuollainen päällä lähtisi.
 Noita on monessa eriv ärissä ja onhan noi kuitenki jotenki aika söpöjä. Mut kyll mulle silti tulee tosta jotenki abi haalari vähän mielee ja saas nähä nähdäänkö noita tulevaisuudessa abeilla rekoissa päällä ;) Olis varmasti ainaki lämpimämpi ku se koulun hommaama haalari!
No mut mitäs mieltä te ootte IN or OUT?

Mä sanoisin ehkä että IN koti käyttöön ja OUT muussa käytössä. :))

:) JUulia

14 kommenttia:

 1. samat sanat, in kotona ja out muualla :D paitsi että tuskin maksaisin kotivaatteesta niin paljoa kuin noi jumpinit maksaa, onhan niitä halvempiakin tietty mut tuskin siltikään ostaisin. :P

  VastaaPoista
 2. nii no onhan noi ihan hintavia, varsinki jos aattelee vaa kotiasuks :)

  VastaaPoista
 3. ehdottomasti in :) Ovat varmasti mukavia ja lömpöisiä päällä ja tosi söpöjä !

  VastaaPoista
 4. hihi :) Joo varmasti mukavia ja lämpimiä!! :)))

  VastaaPoista
 5. Olisin kiinnostunu tosta jumpsui haalarista
  mistä niitä saa suomesta tai onko suomessa
  sellaista liikettä mistä vois ostaa itse
  sun jyväskylässä ja ihastum tuohon asuun kun näin bigbrotherissa muutamilla asukkailla.

  VastaaPoista
 6. En ite asiasta sen kummemmin tiiä mitään.. en usko että mistään kaupasta saa, mutt netti kaupasta mun mielestä saisi tilattua :) eli kannattaa kattoa siis www.jumpinshop.com :) toivottavasti saat semmoisen!:))

  VastaaPoista
 7. in! noi on aivan ihania!:D mulla on nuita 2 kpl :)

  VastaaPoista
 8. Jos meinaatte ostaa, nii niitä löytyy ihan h&m, seppälästä yms. Et ei tarvi netistä tilata :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, oi haha :D uskon kyllä että älyttömän mukavia! :)

  Anonyymi, hei hyvä vinkki, kiitos siitä! On varmasti monia ketkä tän vinkin avulla nyt voi käydä noista paikoista kattomassa! On jännä miten tää postaus pysyy katsottujen postausten kärjessä ylivoimaisesti vaikka tän kirjoittamisesta on melkein vuos :D kertoo nnoitten suosiosta PALJON ! :)

  VastaaPoista
 10. Noita jumpin merkkisiä saa ainoastaan netistä tai helsingistä jumpin liikkeestä, muita kuin jumppin nimellä kulkevia saa esim. seppälästä ja jim&jillistä

  VastaaPoista
 11. Joo näin mä oon kans ymmärtänyt :)

  VastaaPoista
 12. H&M saa esm.35e. kaverit käyttää koulussa, (oon 6 lk) on ne aika ihania!!!
  Aion ostaa pian, mutta sitten ehkä harkitsen viitsinkö koulussa käyttää...

  VastaaPoista
 13. tosin eihän ne niitä aitoja jumpeja oo mutt haittaakse???=P

  Onko välii onko aito vai ei, haalari kuiteskin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nyt noita taidetaan myydä aika monessa paikassa jo ns "kopioita" :) Sen verran suosioon pvat päässeet! :) Ja eikai sillä väliä olekkaan, joillekin ehkä on enemmän ja joillekin vähemmän, sen takia onkin varmaan kiva että noita on eri hintaisia ja eri merkeillä omia versioitaan niin jokainen voi valita sen mistä tykkää eniten :)

   Poista