4. tammikuuta 2011

pink

Heissan!

Sain oteltua tänään asukuvat tän päiväisestä työvaatetuksestani. Eli nyt ois sit tän vuoden eka asu esittelyssä :))


Laitan nää nyt välillä avihtelun vuoks tällee isoina kuvina, vaikka tykkäänki asut esitellä kollaaseina. Mut vaihtelu virkistää :))

farkut+paita+vyö+hanskat+kauluri - gina tricot, kengät - bianco, chanelli - kiinasta, kello - guess

Oli aika Gina painotteinen toi asu, mutta tykkäsin siitä tosi paljon. Mulla oli melkee ihan toi sama asu eilein leffassa, ku oltii poikaystävän kaa kattoo Love and other drugs. Sillon mulla oli vaa konjakin ruskeet kengät, vyö + laukku, eli vaihoin vaa asusteet tohon tän päiväseen asuun, mut rakenne toimi samana :))


Sit päässä oli viel tommonen perjantaina ostettu söpöys rusetti panta, sekin ginasta. Mulla oli tommonen melkee samanlainen joskus aikoja sitten ja se oli ihan mun lemppari panta, eli sillon kun harvoin pantaa käytin ni käytin aina sitä ( no joo en kyll oo paljoo muita pantoja ikinä omistanutkaa...). Mut unohdin sen viime joulunaikaa ku oltii Kanarialla ni sinne Fuenteventuran lentokentälle :sss ja sit kyllä harmitti. Mutta sain nyt onnkesi uuden, mut se mikä mulla sillon oli ni siinoli pikkasen pienemmät noi rusettiosat ni sen takii tohon vähän isompaan menee pikkusen enemmän aikaa totutella :)

Ja oonkohan hehkuttanu teille jo ihan tarpeeks et miten must on maailman ihaninta ku talvivaatteiteden, siis synkkien ja tummien vaatteiden, jälkeen alkaa tulla kauppoihin kevät vaatteita. Ihania kirkkaita värejä ja kuoseja <3333 Oon ihan innoissani, kesä tule jo tule jo tule jooooo!!!!!!!

Otin vähän ensi makua siihen kesääseeen ja ostin Ginasta muutaman ihanan kesän värisen puseron, ai että ku noio värit on houkuttelevan söpöjä, eiks vaa?


Saatoin myös sortua tilaamaan H&M:n kevät mallistosta jotain...-.- Osan niistä tuotteista pitis tulla tällä viikolla joten yritän sit niitä vähäsen kuvailla :)) ku kuitenki fiilitilen niittenki kaa ihan kybällä :P

Sit ostin viime viikolla yks päivä tämmösen rakkaus jutun <3 Ku en tota joululahjaks saanukkaa ni sit piti käydä hakee se ite kaupasta, ja toi on kyll niin yli söpö ja ihana että! tää sopii tosi hyvin tähän mun kevät intoiluu ku toiki on tommonen kivan värinen :D Sain kyllä metsästää tota aika monesta paikkaa, ku halusin nimenomaan ton pinkin värisen ja sit oisin halunnu 8gigasen ton mut sitä ei ollu tullu suomeen pinkissä viel ollenkaa ja ku mä halusin ton "kaikki mull heti nyt" -asenteella ni sit ostin sen 16 GB:n. Mut eipä tuon nyt haittaa, saanpahan laitella tonne ihan sumona musiikkia eikä tartte miettii et pitis poistella mitään :D

Mitäs mielipiteitä asusta? :) Entä onkos lukijoissa ketää kuka intoilee samalla tavalla kevät vaatteita ja värejä  ku minä?:D

No mutta tämmösiä mulla nyt tälläkertaa, aattelin mennä huomenna piipahtamaan kaupungilla, jos vaikka saisin ittelleni uuden kalenterin ku tossa tän hetkisessä on loppunu päivät jo ihan kesken :s
Aattelin otella huomenna taas vähän enemmän kuvia, jos vaan tätä ajatusta vielä huomenna muistan, ni voi olla että kuvapläjäystä sitten illemmalla tiedossa.

Öitä, Juulia

3 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia taas! Rakastan näitä kuvapostauksia! Muhun iskee paremmin nuo isot kuvat, niistä näkee paremmin. :) Tosi ihanaa, että oot ehtiny kirjotella enemmän ja ottaa kuvia!

    VastaaPoista
  2. anonyymi, ihanaa kuulla että tykkäät! NÄitä tulossa siis ennemmänkin! :)) Joo mustakin on nyt ihanaa ku on ehtiny kuvailla ja saanukki kuvailtua hyvin valosan aikaan, ku tykkään tänne kuitenki paljon postailla :)

    Jasmine, Kiitos paljon!! :))

    VastaaPoista