20. maaliskuuta 2011

Leather and lace - The perfect match

Moikka!

Sain tänään kuvattua vähän tarkemmin tota mun uutta nahkatakkia, kun aurinko paistoi niin ihanasti ja valaisi mun kuvailuja :) Tämmöiseltä se siis näyttää ku ei oo mitään kaulaliinaa tai muuta edessä :)





Siin oli vähän yksityis kohdistakin kuvia. Tykkään tosta mallista hirmusti, ja olinki tommosta ehtiny tosi pitkään ettiä ennenku ton sitten löysin. Sopivan biker ja rock! Just perfect! :)

Sit kävin tänää Itiksessä hakemassa eilen varaamani H&M:n pitsi liivin.
    





Olin tota ehtiny jo kuolailee hm:n lehdessä ja sit olin tarkasti kyyläilly nettisivuja et josko se ois sinne tullu, eikä ollu näkyny. Sit eilen näinki et niit oli tullu jo liikkeisiin ja kävin omani varaamassa ja tänään sitten kotiuttamass :) Venaan niin et pääsis käyttää tota ihan vaa farkkushortsien ja valkosen topin kanssa. Toi tuo tommoseen ihan pelistettyy asuun vähän jujua :)

Mitäs tykkäätte mun uutuus jutuista? :)

Vetäsin nopeesti vaa jotain päälle ku lähin siellä Itiksessä käymään, enkä jaksanu ees meikata saatika sitten laittaa hiuksia mitenkään ja aattelin etten mitää kuvia asusta ottais. Mut sit tosta asusta tulikin ihan kiva, aika ihmeen kaupalla, koska kyll mä yleensä joudun asuja vähän aikaan miettiä..


Oli jokseenkin rokahtava asu, sillee jos vertaa mun tyyliin yleensä. Ehkä mä yritän jotenkituoda mun sisäistä rokkimimmiä vähän esille :D Tai sit se vaa on ton nahkatakin vaikutusta.. Mut tykkäsin kyll asusta!


Ku laitto noi lasit naamalle, ni oli ihan asenne oli jotenki, mut sit siellä itiksessä se mun meikitön naama ei ihan ehkä sopinu tohon asuun, mutta en mä sitä ite nähny, ni pysty kävellä ihan rokkimimmi asenteella :D


Mitäs tykkäätte mun tän päiväsestä asusta? :)

Ens viikosta onkin tulossa näillä näkymin super kiva! On kampaajaa, palkka päivä (<3), kaverin synttärit ja kaikkee muuta mukavaa tiedossa, en millää malttais odottaa :P Yritän ehtiä postailla ihan normaaliin tahtiin, mut hiukan kiireitä saattaa olla :) Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

Terkuin Juulia

21 kommenttia:

  1. tosi kiva toi nahkatakki! :) kivat noi tikkauset.

    VastaaPoista
  2. Nii mustaki ne o tosi kivat! On kiva ku on vähän enemmän noita yksityis kohtia, mut sit ei kuitenkaan liikaa ja ku ne on kaikki tota samaaa tyyliä ni sopii hyvin :) Kiitos :))

    VastaaPoista
  3. Pakko kommentoida (ihan ekaa kertaa hihii), tosi kiva toi nahkatakki ja tuo asu muutenkin. Soppii tuo laukkukin takkiin! ;) Yksinkertainen on kaunista :) Tykkään sun blogista kovin!

    -Henna

    VastaaPoista
  4. Joo mätsää hyvin noi takin ja laukun tikkikuvioit ;) En ollu ees tajunnu, ku otin vaa ekan laukun kätee mikä sattu :) Ihanaa ku kommentoit, tulin tosi hyvälle mielelle! Ja kiitos ihan hirmusti! :))

    VastaaPoista
  5. Oi ihana toi sun asu! Tollanen simppeli mut silti tyylikäs :) wau!

    - ida

    VastaaPoista
  6. Kiitos tosi tosi paljon :) Oli tosi jännä miten ihan sattuman varasesti ekoista vaatteista mitkä käteen sattu ni synty tommonen kiva asu, vaikka yleensä kaikkia asuja suunnitelenki. Ehkä se on juts ku noi kaikki on aika yksinkertasii ni sen takii toimii :)

    VastaaPoista
  7. ihan älyttömän ihana toi nahkatakki! :)

    VastaaPoista
  8. Oi täydellinen tuo takki! itsekkin olen etsinyt vastaavaa, mutta monet on kovin hintavia. :S Palkkapäivää odotellessa. :D Mutta asu näyttää kyllä todella hyvältä!

    VastaaPoista
  9. Milla, kiitos tykkään siitä ite kans ihan tosi paljon :))

    ELLU, Niin se on kyllä! Mä etin tosi kauan tommosta täydellistä, eikä tuntu mistään löytyvän :s Toi oli joku 60 e muistaakseni, ku ei ollu aitoo nahkaa ni ei ollu niin kallis, mutta kuitenkin hyvänlaatunen ja tuntunen :)

    VastaaPoista
  10. täytyy vielä tulla sanomaan, että tykkäilen hirmusesti sun blogista :) luin kaikki postaukset läpi ja jään kyllä seurailemaan :)

    VastaaPoista
  11. Oi vitsi miten ihanaa kuulla! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan! :) <3

    VastaaPoista
  12. ää mäki haluisin tommosen pitsiliivin!
    ps. ihana tuubihuivi<3

    VastaaPoista
  13. Eiköhän niitä kaupassa ja netissä ainakin vielä oo :))) Kiitos, en ollu muistanu sen olemassa oloa vähän aikaan ni nyt se onki sit ollu ton nahkatakin parina monta kertaa, ku se musta sopii siihen niin kivasti :) <3

    VastaaPoista
  14. Haha söpö 'rokkimimmi' ;D Ja ihana ostos tuo takki, sekä liivi! :)

    VastaaPoista
  15. Tosi kiva toi sun asu :) Määki halun tommose pitsiliivin, pakko käydä ostamas !
    Tosi kiva blogi muutenkin, tykkään tosi paljon. Niinpaljon että aijon jäädä seuraamaan :)

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva nahkatakki! Mä etin vielä Sitä Täydellistä.. :) ja ihana pitsiliivi! :)

    Tykkäilen paljon päivän asusta!
    Mistä noi arskat on?

    Kuulostaapa kivalta viikolta joka on edessä :)

    -Minttu

    VastaaPoista
  17. Jenna, Joo mulle toi oli aika rokkia! ;DD Kiitos paljon :)

    Katarina, Kiitos paljon :) Kannattaa joo, on varmaa tosi kiva sitten kesällä! Tosi ihanaa kuulla, tervetuloa seuraamaan :)<3

    Minttu, Onnea etsintöihin! Kyllä se sieltä löytyy, ku mäkin kerta löysin, vaikka kauan siinä meni :) Kiitos kovasti! Arskat on Gina tricotista :) Ekaa kertaa päällä itseasiassa tässä asussa!
    Joo niin ihana viikko kyllä tulossa! Kunhan nyt huominen ja ke menis sillee nopeesti ja kivuttomasti kun on töitä ja koulua, ni sit oiski loppu viikko tosi kivoja juttuja tiedossa C:

    VastaaPoista
  18. Kivoja kuvia, mutta en pysty lukemaan sun blogia, kun et osaa kirjottaa yhdys sanoja yhteen.

    VastaaPoista
  19. No ehkä sä sitten voit kuvia käydä katselemassa? :)) Kyllä mä niitä osaan, mutta kun tänne blogiin muutenkin kirjotan semmosta puhekielen tyylistä tekstiä, mikä ei muutenkaan täysin kielioppisääntöjä noudata, niin näköjään ne yhdyssanatkaan ei sitten mee ihan aina yhteen :s Yritän tässä asiassa ryhdistäytyä! :)

    VastaaPoista
  20. Oli kyllä niin paljon yhdyssanavirheitä, että oikeen kylmät väreet meni selkää pitkin, huhhuh... Toivottavasti tsemppaat :)

    VastaaPoista