12. elokuuta 2011

Blogikirppis

Huomenta!

Niinkun eilen illalla lupailin niin nyt tulee vähän juttuja myyntiin tännekin puolelle :) Elikkä homma toimii huutokauppa systeemillä, että tähän kommenttiboksiin voitte laitta tarjouksia jos joku tuote kiinnostaa HUOMISEEN LA 13.8. KLO 18.00 ASTI! Huutoaikaa on nyt tosi vähän ku haluun noi tuotteet sit mukaan tonne sunnuntain kirppari reissulle, ni jos joku tuote miellyttää niin laittakaa kommenttia nopeasti :) Korotus ois aina yhden euron verran ja sit muistakaa laittaa s-postia kommenttini mukaan. Ja sit kärkkykää s-postissa la illemmalla, ku otan huutojen voittajiin yheyttä :)

En oo tälleen ennen tehnyt tai myynyt mitää, että katsotaas mitä tässä käy ja miten tää menee, mutta ihan kiva koklata! :D





1. Gina tricotin vähän korkeampivyötäröiset beessit farkut nappi koristeilla.

Ylläolevasta asukuvan housut olisivat nyt myynnissä. Silloin aikaisemmin noista mainitsinkin että myyn ne varmaankin ja nyt olisvat myynnissä. Nuo ovat kokoa 24 tuumaa, mutta menevät hyvin myös semmoiselle kuka käyttää 25 tuuma koon farkkuja ja tietysti pienemmillekin :) Käytetty kaksi kertaa, hyvässä kunnossa.  Lähtöhinta olisi 5 euroa :)






2. Konjakin värinen laukku Lontoosta

Lontoosta ostettu konjakin värinen laukku jota on käytetty vain kerran, eli siis aivan uuden veroisessa kunnossa! Ei ollutkaan mun talvisaappaitten värinen ja kun löysin niihin sopivan värisen niin tätä en tartte niin paljoa. Muistuttaa kovasti Mulberryn Alexa mallia. Kooltaan varmaan semmonen et A4 menee tonne hyvin :) Lähtöhinta 7 e



3. Biancon mustat nahka korkkarit

Näitä jo aiemmin täällä kauppailinkin, mutta silloin ei löytynyt sopivaa ostajaa, niin koklataas nyt uudestaan :) Elikkä Biancon mustat aitoa nahkaa olevat korkokengät. Muutamia kertoja käytetty, mutta hyvässä kunnossa mielestäni. Koko 39. Lähtöhinta 6 e :)


 


4. Gina tricotin musta bleiseri

Ginan musta bleiseri kultaisilla napeilla. Koko 34. Käytetty ehkä kerran, ihan uudenveroisessa kunnossa! Lähtöhinta 7 e :)

Pahoittelen ihan todella huonoja kuvia, ei varmaan tuo mitään tuotteita varmaan ollenkaan edukseen, otin osan noista kuvista eilen illalla tosi myöhään ja valaistus oli ihan tsoi huono.. Otan tänään päivällä kun pääsen koulusta niin paremmat kuvat jos joku haluaa niin laitan niitä tänne sitten! :) En osaa yhtään sanoa noista postikuluista, et ne tulee sit tietty vielä tohon noitten summien päälle. Tai sit voi noutaa Itäkeskuksesta tai Helsingin keskustasta.

Nyt vaan sitten kovasti huutelemaan!

Terkuin Juulia

EDIT: Nyt on sitten vähän enemmän ja toivottavasti ees yhtään parempia kuvia tuotteista! :) 

13 kommenttia:

  1. 2. laukku 10e

    sonja--@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. kengistä 8e! =)
    ttiukuu_33@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Mua kiinnostais noi housut, mutta kuinka pienet ne siis on? ;o Mulle farkuissa koko 25-26/32 on sopiva. Ootko ite minkä kokoinen? Huudan niistä nyt kumminkin tuon 5€ :)

    puutipupu@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Jasmine, mittailin niitä vähäsen ja niitten mitat olisi:
    "vyötärö" 71 cm, toi ei siis oo ihan vyötäröllä, ku ne ei ihan sinne asti mene, mutta jää ehkä viitisen senttiä oikean vyötärönkohdan alle
    lantio 93 cm
    reiden ympärys 47 cm
    Ja noi kaikki mitat siis vielä venyy ihan hyvin vielä, ku noissa housuissa on 3% elastaania ni ne saakin olla tosi tiukat ettei heti lörpsähdä :)

    VastaaPoista
  5. Bleiseri 8e

    vaahtera-@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Kengistä 12 €! On sen verran ihanat että! :)

    tiuhdii@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Laukku 12e!

    riiiu@suomi24.fi

    VastaaPoista
  8. Jotakin ongelmaa on tän kommentin lähetyksen kanssa, mutta: housuista 6e. :)

    mil_la@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Laukku 13e :)

    ninntsku@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. milla, voi ei! NO mutta nyt tuli kuitenkin perille! Mistäköhän tuo ongelma on johtunut :s

    VastaaPoista
  11. voi ei, oon pari tuntia myöhässä :( olisin niiin halunnut ton laukun itelleni! jos jostain syystä laukun huutaja ei haluakaan sitä tai et saa häneen yhteyttä yms. niin täällä ois erittäin kiinnostunut! :)

    niin mun tapasta, että oon aina myöhässä :D täytyy kuitenkin yrittää :D

    VastaaPoista
  12. voi ei :( Jos näin käy niin ilmoittelen täällä kyllä :) Mulla on musta vähän pienempi tommonen menossa huomenna myyntiin kirppikselle, jos vaan pääset sinne ja kiinnostaa se niin tuu ihmeessä kattomaan :)

    VastaaPoista