26. elokuuta 2011

Couple things


Moikka!

Mulla on ollu aika rankka viikko ja etenki nää pari viimeistä päivää oon tehny pitkää päivää koulussa. Nyt alkaa loppukiri treenaamisessa ja tarkotus ois ens viikolla tehdä vielä pidempää päivää ja vielä enemmän töitä..
No mutta on tässä ollu kivojakin juttuja, etenkin toi eilen ollut palkkapäivä ;) Pari juttua löysin eilen ku kävin pitkän koulupäivän jälkeen piristämässä itteeni ostoksilla ja pari juttua lähti tänään mukaan. Esittelen tässä nyt noi tän päiän ostokset, ku en oo niistä eilisistä ihan varma vielä, että pidänkö niitä kaikkia, ni esittelen ne sitten kun oon päättänyt :)


Ihana, ihana, ihana paittis Lindexiltä. En yleensä käy ees Lindexillä, mut nyt siellä jostain syystä sattuin pyörähtämään ja onneksi niin tein, koska tää pusero on niin ihana ja just semmonen mitä oon halunnu! Täydellinen väri ja malli, sopii hyvin farkkujen sekä tarpeen mukaan myös legginsien kanssa. Mulla on se Lontoosta ostettu ton saman tyyppinen pusero ja oonkin haaveillu et saisin sille kaverin ja nytpäs sainkin! Saman tyyppinen laskeutuva, vähän läpikuultaa matsku on tossa puserossa kun siinäkin. Tykkään kyllä ihan hirveesti :)


Sit tää oli ihan täys heräteostos, mutta myöskin hyvin ihana semmoinen! Ton kaulurin bongasin ku kävelin Glitterin ohi ja ihastuin niin että oli pakko mennä kattoo lähempää. Tykkään juts tommosista tuubihuiveista, mitä menee vaan yhen kerran pään ympäri ja on tosi muhkeita ja pehmeitä. Tossa on ihana matsku, ei kutita ja on tosi mukavan tuntunen, mikä on tärkeetä, ku se on kuitenkin niin lähellä kasvoja. Ja niin pakko vielä mainita että värikin oli hyvin täydellinen! :D Etin jo viime talvena ton väristä tuubihuivia ja nyt ku siihen törmäsin oli pakko heti ottaa mukaan! :)

Mitäs mieltä ootte ostoksista?:)

Pahoittelen tota mun tosi rähjäistä ja väsynyttä ulkomuotoa pistetään väsymyksen piikkiin..
Nyt aattelin ottaa viikonlopun ihan rennosti, tänään on ilta menny leffan parissa ja huomenna mennään varmaankin äitin kanssa pyörähtää kaupungilla. Täytyy kyllä ehkä vähän tehä yhtä hääpukua ja vois pikkasen kaavoitella ku haluisin ehtii tehä ittelleni viel pari juttua ennenkun lähden, mutten ota siitä kuiteskaan mitään paniikkia :)

Mulla on ne edellisetkin ostokset vielä esittelemättä, kun en sitä yhtä videota koskaan tänne saanut, ku ei oo nää välineet tahtonu tehä yhteistyötä, mut voisin yrittää huomenna kuvata vähän uutta videota ja koittaa lisäillä sitä tänne tän toisen tietokoneen kautta.. Mun kone vähän sekoilee, enkä oikee jaksa sen kanssa tapella, ni oon nytki tehny tätä postausta meijän toisella koneella, Macilla.. Ja tän tekemises on kestänyt varmaa puolet kauemmin, kun en osaa täs näitä kuvia oikee laittaa :D Noh sainpahan tän kasaa, ja toivon että saisin ton mun koneen huoltoon aika nopeesti ja vielä nopeemmin sieltä takasin et jaksaisin taas käyttää sitä, ilman että menee hermot moneen otteeseen .

Tästäpä tulikin sekametelisoppa postaus, mutta ei voi mitään :D Mun päässäkin on aika moinen sekametelisoppa, et ehkä sen takia tästäkin tuli tämmöinen, huomenna sitten toivottavasti jotain fiksumpaa :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

Juulia

2 kommenttia:

  1. ihana huivi!! paljonko sillä oli hintaa?:)

    VastaaPoista
  2. kiitos :)) toi oli n. 20 e, et vähän hintavampi mun mielestä, mutta toi matsku oli mun mielestä tosi hyvä ja mallinsa ja värinsä puolesta niin täydellinen että oli pakko ottaa mukaan hinnasta huolimatta (:

    VastaaPoista