22. elokuuta 2011

Jippiiiiii


Moikka!

Ette oikeesti ikinä arvaa mitä!!!!! MÄ voitin Saran blogissa Nellyn kisan ja voitin sinne siis 300 e:n lahjakortin :DDDD Ette arvaakkaan kui happy oon nyt! :) Tuli niin oikeeseen kohtaan mulla vielä, ku pitäis hullusti säästää, mut sit taas ois kiva ostaa uusia juttuja kouluun ennen kun se alkaa :) En oikee vieläkää tajuu mitää, ku en koskaan voita mitää, ni tää on ihan mieletöntä :D

Et sen puolest varotan, et saattaa tulla vähäsen noita Nelly postauksia tässä nyt ku yritän epätoivoisesti valita niitä tilattavia juttuja :)))


Sain tänään vahvistuksen tosta voitosta ja sen puoleen on ollut oikein mukava päivä! :) Mut siis saanko kysyä että mikä tuo ilma on nyt mikä tuolla ulkona vallitsee???? Sataa ihan sairaan lujaa, en muista millon oisin kuullu tommosta sadetta ja välillä välähtelee salamoita.. Ei siinä muuten ois mitää ku oon kuitenkin nukkumaan menossa ja turvallisesti täällä peiton alla mutta kun mun huoneessa on kattoikkuna, ja ne sadepisarat aika lujasti hakkaa siihen, niin kuuluu aika kiva ääni.. Et saas nähdä miten tänään saa unta :D


Mun inspis pukeutumisen suhteen on ollut vähän kateissa viime aikoina ja siksi tänäänkin oli päällä ihan tämmöinen tavallinen asu.. Mulla on kauheesti mielessä asuja siten että haluisin laittaa korkkarit jalkaan, mutta kun ei tonne kouluun niitä oikeen viitti laittaa, ku ei niiden kanssa voi ommella ja ku mun asut koulussa pitää olla semmoisia et pystyn keskittyy vaa siihen ompelemiseen eikä tartte miettiä et vaatteet ois tiellä.. Ja sit kun tuo Suomen ilma on noin mukava että välillä saattaa tulla joku ihan sairas random kuuro, ni en haluu noita mun rakkaita korkkiksia pilatakkaan.. Ja kolmanneks ei mulla ees oikeestaan semmoisia hyviä käyttö korkkareita edes ole monia.. 


Tää asu oli koottu aika pitkälti ale tuotteista, tai noi farkkulegginsit ja toi farkkupaita on bongattu kesän aleista, ja onkin melkeen ainoat kesällä ostetut ale jutut. Molemmat oli n. vitosen ja oon ollu oikein tyytyväinen noihin ostoksiin, vaikka yleensä mulla herkästi jää ale tuotteet käyttämättä.. Jotenki niitä ale juttuja ostaa herkemmin vaikkei ihan tartteiskaan, ku on niin halpa hinta ja sitten jää käyttämättä, ku ei ne niin kivoilta kotona enää näytä.. Toppi oli Monkista, ja laukku Zaran ihanuus! Tahtoisin kauheesti ton rinnalle jonku vähän pienemmän nuden värisen laukun, muttei oo täydellistä tullut vastaan niin tolla on pärjätty kyllä hyvin. Tonne mahtuu kyllä koko omaisuus mukaan, mikä on toisaalta hyvä ja toisaalta ei :D Se ei näytä tyhjältä, vaikkei siellä olis tavaraa, mutta sinne sitä mahtuu kyllä ihan hurjasti, mikä taas johtaa siihen, et kaikkee turhaa tulee otettua mukaan..

Huomenna ois taas tiedossa koulua ja yhen häämekon ompelua ja luultavammin myöskin treeniä.. Pitkä päivä tulee varmasti koulussa olemaan, toivon kovasti et tota sadetta ei ois enää huomenna, ni jaksaiskin paremmin sit :) Yritän huomenna julkaista yhen osan tosta syysmuoti postauksista, ku päätin tehä ne osissa sittenkin ja sit piakoin tulee laitan myös kuvia siitä yhestä häämekosta minkä tein kesällä, joten huomisiin! :)

Mitäs tykkäätte asusta?:)


T:Juulia

8 kommenttia:

  1. Oon tässä parin päivän aikana selaillut ja lueskellut sun blogia enemmänkin, ja pakko sanoa että oot ihan hurjan kaunis ja jotenkin niin sympaattisen oloinen :) Oon jonkun aikaa miettinyt itsekin noiden mustien conversen kenkien ostamista, mutta vika tikki oli nyt sitten se kun löysin tänne sun blogiin :D Sinne lähti tilaus! Ja niin, pidemmittä puheitta, jään varmasti seurailemaan sun blogia jatkossakin :)

    Ja ps. Onnea voitosta! Kertoile jossain kohtaa mitä oot lahjakortilla ostanut :)

    VastaaPoista
  2. WÄÄÄ ONNEA :)

    T.Sara/Tickle Your Fancy

    VastaaPoista
  3. Onnea hurjasti voitosta! =) sulla oli kyllä tosi kiva se asu, minkä olit koonnut!

    VastaaPoista
  4. ooih onnea paljon! :) mullekin ois kelvannu 300e nellylle.. :-D

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva asu! Ja onnea voitosta(:

    VastaaPoista
  6. Kirsi, Voi kiitos ihanasta kommentista :)) Ihana kuulla ja tervetuloa seuraamaan! :) haha no toiottavasti tykkäät niistä yhtä paljon ku mä, ku ne on nykyään ihan juurtunu mun jalkaan :D
    kiitti ja varmasti sitten esittelen tilausta :)

    Sara, ÄÄÄÄ KIITTIIII KIITTII KIITTIII!!:) <3 kiitti ku teit ton voiton mahdolliseks silla arvonnalla, oon ihan super iloinen :)

    Anne-Mari, kiittos tosi paljon :) Oisin halunnuki oikeestaan sen kokonaan tilata, mutta niitä neuleita ei ollut enää oikeeta kokoa :((( No kaikki muut siitä melkeinpä on tilaukseen menossa ;)

    Milla, kiitos paljon :) Joo mullaki tuli aika hyvään aikaan, kiva saada uusia vaatteita kouluun!

    Jasmine, tupla kiitos :)))

    VastaaPoista
  7. Vooi että voi olla kateellinen tosta Nellyn lahjakortista!! Mutta hurjan paljon onnea voitosta! :)

    VastaaPoista