27. tammikuuta 2011

Tattatarattatatataaaaaaaaaaaa

Moikka!

Oon nyt taas back in bussiness, eli hesaan kotiutunut siis. Ja semmoista pientä ilmoitus luontoista asiaa että kun ma ja ti oli siis ne karsinta kilpailut sinne MM-kisoihin niin MINÄ VOITIN NE!!!!!!!!!!!!! ÄÄKKKKK!!! Oon siis tällähetkellä maailman eniten iloinen ja yllättynyt ja onnellinen ja kaikkee mahollista mitä vaan ihminen voi tässä tilanteessa olla!! Eli tää nyt tarkottaa sitä että lähden tämän vuoden lokakuussa edustamaan Suomen Lontoosseen World skill competition -kisoihin elikkä siis ammattitaidon mm-kisoihin muoti ja vaatetus lajissa :)))))

Tää kisoihin pääsy tarkottaa myös sitä että nyt alkaa sitten kunnon harjottelu rumba ja kaikkee muuta mahollista, mut oon niihin vaa enemmän ku valmis! :)

Aattelin et huomenna ottelisin muutamat kuvat tosta työstä minkä siellä karsinta kisoissa tein ja esittelisin sitä sitten vähäsen, mut nyt mulla ois tässä vähän tän päivän asua tarjolla.


Mulla on nyt loppuviikko vapaata koulusta ja kaikkialta ni saan vähän palautua tosta alkuviikon reissusta. Meni nimittäin päivät aika pitkiks! Lähettiin ma aamulla 7:ltä lähtevällä junalla, ja pääsin illalla nukkumaan joskus 11 maissa. Sit tiistaina piti herätä jo puol 7 jotta ehtis aamupalalle ja aikasin kisa paikalle. Junan kotiin päin piti lähteä puol 10 jyväskylästä, mutta se oli tietysti myöhässä. Jyväskylään se tuli puol tuntii myöhässä ja sit matkalla jotain vielä bygitteli, niin stadiin pääsin tunnin aikataulusta myöhässä, eli puol 2 aikaan... NO onneks isi tuli hakee ja pääsin sit nopeesti kotiin ja nukkumaan. :)


Tänään kävin pyörähtämässsä kaupungilla, ku aattelin et voisin palkita itteni jotenki :) Mut en oikee mitää ihmeellistä löytäny, vähän meikkejä ja yhet kengät hm:stä lähti mukaan, esittelen niitä vaikka kans huomenna.


Laitoin noi kengät tänää päälle sen takii et mun oli tarkotus ostaa noihin sopiva laukku, mut mistää ei löytyny mitää kivaa! Haluisin semmosen keskikokosen ku sen ei tarttis olla mitää hemo suuri, ku en tartte oikeen mitään koulukirjoi sun muita kantaa, mut sit en tykkää mistään kauheen pienistä laukuistakaan.. Hankalaa voisin sen sanoa! Sit ku noi kengät ei oo ihan semmoset tummen konjakinm väriset, ku semmosii laukkui kyll löytyis ja sit semmosii kellertävämpiä, mut ne on sit häiritsevän vähän eri värisiä.. Äitillä on yks Tiger of Swedenin laukku joka ois aika täydellinen pari noille, ni ehkä pitää neuvotella sen kanssa vähän jotain lainaus sopimusta... C:

Takin alla toi mun asu oli ihan basic, ei mitään kummempaa tällä(kään) kertaa. Lähetää parin viikon päästä sinne Pariisiin ni toivoisin että saisin sieltä vähän lisää inspiraatiota ja toivoisin myös että nää lumet sulais ja et kevät alkais ni sit ois varmasti enemmän inspistä!! :)


Mitäs muuta asiaa mulla vielä olikaan... Nyt ku ei oo vähän aikaa päässy postaamaan ni tulee tämmönen kiva kuulumiset vuodatus :D No mut siis toi asu: huivi - H&M, farkut+pusero+hanskat - Gina tricot, saappaat - Bianco, laukku - Kiinasta.


Tää on kyll vähän friikki kuva musta, mut tossa näkyy tota huppua vähäsen paremmin. Tää takki on siis kans mun tekemä ja oon nyt kayttäny tota ahkerasti viimesen vähän alle viikon varmaanki. Toi on hyvä tonne keliin, ku se on sopivan paksu ja saa piilouduttuu tonne hupun alle jos tulee ja muuta :)

Tämmöstä mulle on kuulunu nyt viime päivät :) Mitäs teille kuuluu? Miellyttikö tommonen aika tavallinen asu? :)

Nyt pitis taas olla taas aikataulut semmoset et pitis ehtiä ihan kivasti postailee, mikä on kiva juttu. Ni laitan huomenna tulee sit vähän kuvii noist karsinnoist ja ehkä sit kans tän päivän ostoksista :)

<3 Juulia

8 kommenttia:

  1. WOW!! ONNEAAA! TOSITOSITOSI PALJON! ANSAITSET PAIKKAS! On tosi upeeta, että sä kuuntelet lukioitas! Nää kuva postaukset on ihania, ja just sillain, että nää on tällain isoina kuvina! :) AA! Ihana ku just pääsin rentoutuu kotiin, nii kiva huomata että on tullu uus postaus! kiittikiiittikiiitti, piristi ihann kamalasti<3 niin, ja onnea viel kerran!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, Kiitos ihan sikana! Musta lukijat on kuitenki niin iso osa tätä juttua, vaikka tätä sillee ittelleni teenki ni tottakai mä kuuntelen toiveita, varsinki ku niin nätisti pyydetään :))) Sun kommenti piristi kans tosi paljon kiitos siitä <3

    Jasmine, Kiitos <3 :)

    VastaaPoista
  3. Onnee tosi paljon! Oot varmasti voiton ansainnut! :)

    VastaaPoista
  4. oo onnea! oot voittos ansainnut :) ois kiva saada tosiaa niide sun töiden kuvii nähtäville

    VastaaPoista
  5. Onnea tosi paljon voitostas!! Mutta kyllähän sen näkee että oot todella hyvä siinä mitä teet. Aivan upea toi sun tekemä takki, ihana huppu, kaikki. Sä tuut pääsee vielä pitkälle! :)

    Tykkään tosi pajon näistä päivän asu -postauksista. :) Näyttääpä olevan tosi paljon lunta Helsingissä!

    Olis tosi kiva nähdä kuvia niistä sun kilpailutöistä sekä h&m uusista kengistä. Mäki ostin just pari viikkoa sit hennesistä kengät, ja ne näyttää ihan tyyliin identtisiltä ku milt noi sun Biancon saappaat täs postauksessa! :) Mutta tietty Biancon saappaat on varmasti laadukkammat :D Mutta oon ihan rakastunu mun niihin tollasiin saappaisiin, ja ne maksokin joku 39 € eli ei ollenkaan paha hinta :)
    Mäkään en oo löytäny niihin saappaisiin matchaavaa laukkuu mutta onneks musta nahkalaukku sopii kaiken kanssa ;)

    Mä tiesin kyl et sä voitat sen kisan!
    Onnea viel kerran!! :)

    -Minttu

    VastaaPoista
  6. titta, kiitos paljon :)

    Nema, kiitti :))

    keijju, kiitti tosi paljon :) Joo tänää ois tarkotus kuivailla tota karsinta työtä ja siitä sit laitan kuvaa, ja viikonloppuna aattelin tehä postauksen tosta mun koulutuksesta ni sillon ois töistä tulossa kans enemmän kuvia :)

    Minttu, Kiitos tosi paljon! :) Toivotaavn että tästä ura urkenis :)

    Kiva kuulla että tykkäät! NÄitä myös jatkossakin siis tulossa :)) Joo tääl on vielä ihan kauheesti lunta!!! :/ Sais jo alkaa pikku hiljaa alkaa lähtee pois :sss

    Joo töistä pitisi ollatulossa kuvia tässä viikonlopun aikana vähän enemmänkin :))Ja kuvailen tänään noi eiliset (ja tän päiväset...) ostokset niistä sit tulossa kohta postaus :)
    Tiiänki varmaan ne hm:n kengät, mulla taitaa olla ne mustana :) Meinasin ostaa ne konjakin väriset niistäki, ku tykkäsin siit mallista, mut sit sain noi synttäri lahjaks ni en sit kahtii samanlaisii viittiny pitää :) Nii ooneks musta laukku käy kaikkeen, mut ois kiva löytää noitten värinenki, ku seki näyttäis sit niin kivalta, jos ois mätsäävä laukku ja kengät :)

    Hih, kiitti vielä! :)

    VastaaPoista