1. heinäkuuta 2011

Something borrowed

Moikka!

En päässy eilein laittamaan kuvia ja tekstiä mun eilisestä kivasta päivästä ku netti ei illalla jostain syystä tässä mun koneella toiminut :s No mutta nyt sitten kuvia eiliseltä!




Olin eilen aamupäivällä eka vähän aikaa koulussa tekemässä yhtä hääpukua asiakkaalle ja sitten lähdettiin äitin kanssa viettämään vähän tyttöjen päivää :D Käytiin eka Teatterin ravintolassa salaateilla, ja ai että ku oli hyviä! Siis ihan sika hyviä, pitää mennä joku toinen päivä tässä lähi aikoina uudestaa maistamaan tota jollain muulla täytteellä! NAm nam! Sit ku oli muutenki kiva ilma ni oli kiva istuskella siinä terassilla :)



Sit tehtiin vähän silleen outo juttu näin hellepäivänä eli käytiin leffassa. Joo ei oo ehkä ihan mikään paras ajatus mennä leffaan ku ulkona kerrankin paistaa aurinko, mutta ku oltiin tosta päivästä puhuttu jo ennen juhannusta t mentäis, ni mentiin sit :) Tykkäsin tosta leffastakin muuten ihan sikana! Perus semmonen leffa mistä mä tykkään, romanttinen komedia :D


Leffa herkut täytyi myös tietysti hakea :) RAKASTAN Makuunin irttareita ja viel kaikist parhain valikoima on Kampin makuunissa <3 edelleen nam nam nam :P

Sitten vähän asua, mikä oli aika epä Juuliamainen tällä kertaa.



toppi - H&M, hame - Monki, kengät - Spirit store, vyö - Marc O'Polo, laukku - Vila

Oon kauheen huono hameita pitämään vaikka niistä tykkäisinkin, en oikee tiiä että mikä siinä on.. Ton hameen ongelmana oli vähän se että se lähti tuulen mukana aika helposti lepattamaan :D Mut muuten kyllä tykkäsin asusta, mutta oli kyllä jalat aika poikki illalla ku oli korkkareilla kävelly koko päivän! Pitäis alkaa käyttää noita taas enemmän et jalka tottuis paremmin tohon korkkareilla kävelyyn..

Mitäs tykkäätte asusta? :)

Terkuin, Juulia

4 kommenttia:

  1. Sulla on aivan iiiiihanat hiukset!!
    Ja tosi hyvin kyllä soppii tuo asukokonaisuus sulle!:))

    VastaaPoista
  2. Roosa-maria, kiitos tosi paljon, mulla on ollu vähän hiuskriisiä havaittavissa joten tuo piristi kovasti :)
    Jasmine, kiitti paljon :)
    Karoliina, kiitos :))

    VastaaPoista